Terörist sanılan vatandaş linç edilmekten zor kurtuldu

İstanbul Ortaköy'deki saldırıyı gerçekleştiren teröriste benzetilen bir kişi, vatandaşlar tarafından darp edilerek polise teslim edildi, ancak gerçek karakolda ortaya çıktı

Google Haberlere Abone ol
Terörist sanılan vatandaş linç edilmekten zor kurtuldu

Sonhaberler | Haber Merkezi

Ortaköy Reina'da gerçekleşen terör saldırısının ardından, teröristin kimliği tespit edilerek fotoğrafı dağıtılmıştı. Pendik'te teröriste benzetilen bir vatandaş halk tarafından önce etkisiz hale getirildi sonra darp edildi. Polis tarafından karakola götürülen şahsın teröristle bir ilgisi olmadığı anlaşıldı.

Yılbaşı gecesi Reina'ya saldıran ve 39 kişiyi öldürerek bir polisi şehit eden teröristi arama çalışmaları sürüyor. 4 gündür İstanbul'u güvenlik güçleri tarafından aranan saldırganı yakalayabilmek için ekipler yoğun çaba sarf ediyor.155 polis imdat hattına da teröristle ilgili yüzlerce ihbar geliyor.

Bugün Pendik'te yaşanan olayda masum bir vatandaş halk tarafından darp edildi. Ortaköy'deki saldırıyı gerçekleştiren teröriste benzetilen şahıs,vatandaş tarafından ilk önce etkisiz hale getirildi sonra da dövüldü. Olay yerine gelen polis ekiplerince karakola götürülen şahsın ise teröristle ilgisi olmadığı anlaşıldı. Yüzü başta olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan şahıs daha sonra serbest bırakıldı.

Yorumlar