Terörist elebaşından 'geçici ateşkes' açıklaması

Barış Pınarı Harekatı'yla ağır darbe aldıktan sonra batıya sığınan terör örgütü PKK/YPG'nin terörist elebaşısı Mazlum Kobani, ABD ve Türkiye arasında sağlanan "Geçici ateşkes" anlaşması hakkında açıklamada bulundu. Anlaşmayı kabul ettiklerini duyuran terörist elebaşı, anlaşmanın başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Terörist elebaşından 'geçici ateşkes' açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu tarafından terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'nin kuzeyinden temizlenmesi için başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile ağır kayıplar veren terör örgütü ABD ve batının kollarına sığındı.

ABD ve Avrupa Birliği'nin yaptırım açıklamalarına rağmen operasyonlarını sürdüren Türkiye'nin kararlı duruşu ABD'yi Türkiye'nin şartlarını kabul etmeye zorladı. Öte yandan terör örgütü PKK'nın Suriye ayağı Suriye Demokratik Güçleri'nin sözde lideri terörist elebaşı Mazlum Kobani, ABD ve Türkiye arasında varılan anlaşmayı kabul ettiklerini ve başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

KIRMIZI LİSTEDE YER ALIYOR

Abdullah Öcalan'ın "manevi evladım" dediği ve asıl adı Ferhat Abdi Şahin olan terörist Mazlum Kobani, Türkiye'nin üst düzey arama listesi olan kırmızı listede yer alıyor.

Yorumlar