'Terörist avukat' skandalından sonra şimdi de 'terörist sağlık memuru' çıktı

Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda büyük şehirlerde sansasyonel saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 4 terörist yakalandı. Yakalananlardan birinin Diyarbakır'da sağlık memuru olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
'Terörist avukat'tan sonra şimdi de terörist memur

Daha önce Diyarbakır Barosu'na bağlı bir avukatın silahlı terörist olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi de Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde anestezi teknikeri bir sağlık memurunun terör örgütünün sansasyonel saldırı düzenlemekle görevlendirdiği terörist çıktı.

Diyarbakır ve İstanbul'da terör örgütü PKK'nın uyuyan hücrelerine yönelik yapılan operasyonda, biri devlet hastanesinde anestezi teknikeri olan 4 terörist eylem hazırlığındayken yakalandı.

Terör örgütü PKK'nın Diyarbakır ve İstanbul'da uyuyan hücrelerine yönelik yapılan operasyonda, örgütün gizli şehir yapılanması kadrosunda bulundukları ve şehirlerde eylem yapmak üzere hazır bekledikleri belirlenen 4 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca, terör örgütünün dağ kadrosuna 2013 yılında katılım yapan Mazlum Serhat kod adlı İ.K, Tayhan Umut Çektar kod adlı M.S, Mahir Amed kod adlı R.S ve Armanç Xebatkar kod adlı M.T'nin kırsal alanda patlayıcı madde ile metropollerde eylem yapmak üzere eğitim aldıkları, örgütünün "gizli şehir "yapılanması kadrosunda bulundukları, şehirlerde saldırı yapmak üzere "uyuyan hücre" olarak hazır bekletilerek görevlendirdikleri tespit edildi.

Şüphelilerden Mazlum Serhat kod adlı İ.K.'nın Diyarbakır Devlet Hastanesi'nde anestezi teknikeri olarak çalıştığı tespit edildi. Şüpheliler sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

 

pkk

Yorumlar

mehmet bu hainlerden mecliste bile var Allah topunun belasini versin.soylari kurusun
Türker akbulut Allah belanızı versin yediğiniz ekmek sizi zehirlesin vatan hainleri