Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Open

- TEB BNP Paribas İstanbul Open Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası şampiyonu Daniel: "Bu şampiyonluk bana gelecek için güven sağlayacak"

Google Haberlere Abone ol
Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Open


İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas İstanbul Open Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nın tekler finalinde Tunuslu Malek Jaziri'yi 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaşan Japon Taro Daniel, çok mutlu olduğunu söyledi.

Garanti Koza Park'ta yapılan müsabakanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki tenisçi, Jaziri ile mükemmel bir maç oynadığını belirterek, "Açıkçası çok mutluyum. Şampiyonluk benim için sürpriz oldu. Şu anda ATP şampiyonu unvanım var. İyi tenis oynuyorum ama henüz fazla başarım yok. Bu şampiyonluk bana gelecek için güven sağlayacak." ifadelerini kullandı.

Turnuvada ikincilikle yetinmek zorunda kalan 34 yaşındaki Jaziri ise kazanmayı çok istediğini fakat başaramadığını aktararak, şunları kaydetti:

"Bugün kortta şampiyon olabilmek için her şeyimi verdim. Ama günümde değildim. Daniel'i şampiyonluktan dolayı tebrik ederim. Daha iyi olmaya çalışacağım. İstanbul bana şans getiriyor. Burada 2 Challenger turnuvası kazandım. İlk ATP finalimi oynadım. Burayı her zaman evim gibi hissedeceğim. Bana en başında kimse inanmıyordu ama ben Arap oyuncuların da bu seviyeye gelebileceğini ispatladım. Yaş önemli bir faktör değil."

Yorumlar