Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup

- Türk tenisçi İpek Öz: "İlk sette her şey istediğim gibi gitti. İkinci sette 5-4 geriye düştükten sonra kötü servis kullanmaya başladım. Son sette ise yoruldum ve rakibin baskısını daha çok hissettim" - "İnanılmaz bir deneyim. Farkın çok fazla olmadığını gördüm. Eksik yönlerimin üzerine gidip daha iyi olmaya çalışacağım"

Google Haberlere Abone ol
Tenis: TEB BNP Paribas İstanbul Cup


İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas İstanbul Cup UIuslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na çiftlerin ardından teklerde de veda eden Türk tenisçi İpek Öz, inanılmaz bir deneyim elde ettiğini söyledi.

İpek, teklerde son 32 turunda Ukraynalı Kateryna Bondarenko'ya 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Maçta ilk seti çok iyi oynadığını belirten İpek, "İlk sette her şey istediğim gibi gitti. İkinci sette 4-4'e kadar her şey iyiydi. Motivasyonum yüksekti ama 5-4 geriye düştükten sonra kötü servis kullanmaya başladım. Son sette ise yoruldum ve rakibin baskısını daha çok hissettim." ifadelerini kullandı.

Kariyerinde ilk defa dünya sıralamasında ilk 100'de yer alan bir oyuncuya karşı mücadele ettiğini aktaran İpek, "İnanılmaz bir deneyim. Farkın çok fazla olmadığını gördüm. Eksik yönlerimin üzerine gidip daha iyi olmaya çalışacağım." şeklinde görüş belirtti.

Kondisyonunu artırması gerektiğini vurgulayan 18 yaşındaki İpek, "Haftaya Antalya'ya gideceğim. 15 gün orada kalacağım. Ardından ise yurt dışı turnuvalarında mücadele etmeyi planlıyorum." diye konuştu.

Yorumlar