Temizlik Benim İşim başvuru nerede ve nasıl doldurulur?

'Temizlik Benim İşim' başvuru formu, yarışmaya başvurmak isteyen yarışmacılar ve kirli evi olanlar doldurabiliyor. Yarışmaya hem yarışmacılar hem de kirli ev sahipleri başvuru yapabiliyor. Yarışmada en iyi temizliği yapanlar 10 bin liralık ödül kazanıyor. Peki, başvuru nasıl yapılıyor?

Google Haberlere Abone ol
Temizlik Benim İşim başvuru nasıl doldurulur?

FOX TV'de çok yakında yepyeni bir yarışma programı başlıyor. Programın adı 'Temizlik Benim İşim' olacak. Peki "Temizlik Benim İşim" başvuru nereden ve nasıl yapılıyor? Yarışmaya başvuru formu, yarışmaya başvurmak isteyen yarışmacılar ve kirli evi olanlar doldurabiliyor. FOX TV'de yakında başlayacak olan 'Temizlik Benim İşim' yarışmasına hem yarışmacılar hem de kirli ev sahipleri başvuru yapabiliyor. Yarışmada en iyi temizliği yapanlar 10 bin liralık ödül kazanıyor. Ödülü kazanmak için öncelikle başvuru yaparak, yarışmaya katılım sağlamak gerekiyor. Yarışmaya başvuru yapanlara geri dönüşler, sadece başvurusu kabul edilenlere yapılıyor. Başvurusu kabul edilmeyenlere geri dönüşler yapılmıyor. Bu nedenle geri dönüş olmadığı zaman çok fazla beklenti içinde olmamak gerekiyor.

"Temizlik Benim İşim" yarışmasına katılanların göz önünde bulundurması gereken önemli bir nokta var. O da, temizliği yapılacak evlerin çok berbat bir halde olabileceğidir. Çünkü, yarışmacılar tarafından temizlenecek evlerin özellikle kirli olması gerekiyor. Kirli evlerin mide bulandıracak kadar kirli olma ihtimali de bulunuyor. Yarışmaya katılırken bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor.

"Temizlik Benim İşim" başvuru, yarışma için özel olarak açılan www.temizlikbenimisim.tv sitesi üzerinden açılan iki adet form ile yapılabiliyor. Bu iki formdan birisi "yarışmacılar" için bir diğeri ise "kirli ev"i olan kişiler için. Kirli evinin temizlenmesini isteyenler de form doldurarak başvuruda bulunuyor. 

Yarışmaya katılacak yarışmacı adayları için istenen bilgiler genellikle kişisel bilgilerin dışında, adres, meslek ve "kendinizi üç kelimeyle anlatmanızı isteyen" bir formdan oluşuyor. 

Kirli ev başvurusunda da yine kişisel bilgiler ve adres dışında, "evinizin kaç odalı ve ne kadar kirli olduğu" sorusu soruluyor. 

Formu doldurduktan sonra en altta yer alan, "Katılım şartları ve koşulları" ve "Gizlilik Politikası" belgelerini mutlaka okumalısınız. Daha sonra "Kabul ediyorum" tuşuna basmalısınız. 

Sonra da "onayla" tuşuna basarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Zeynep b En katilmak istiyorum kadir bey
Hacer aslan sıfır daire temizliği yapiyormusunuz
Sevgi yaşar Biz ailecek karantinadayiz ben sizden temizlik malzemesi istiyorum sadece
Erdem Bende katılmak istiyorum kadir bey
Erdem Neraba