Tel Abyad'daki terör hedefleri vuruluyor

Barış Pınarı Harekatı kapsamında devam eden operasyonlarda Suriye'nin kuzeyindeki Tel Abyad ilçesinde bulunan terör hedefleri, sabahın ilk saatlerinden bu yana destek atışları kapsamında obüslerle ateş altına alınıyor. Öte yandan PKK'lı teröristler TSK'ye ait SİHA'ların görüntü almasını ve uçakların hedeflerini vurmasını engellemek için lastik ve mazot yakarak hedef karartıyor.

Google Haberlere Abone ol
Tel Abyad'daki terör hedefleri vuruluyor

Türkiye'nin güneyinde ABD desteğiyle kurulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölge insanı için bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor. Harekat kapsamında, Suriye'nin kuzeyinde bulunan Tel Abyad'daki terör PKK hedefleri sabahın erken saatlerinden bu yana obüs atışlarıyla hedef alınıyor.

AKÇAKALE'DEN GÖRÜNÜYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında Akçakale'nin karşısındaki Tel Abyad'daki terör örgütü YPG/PKK hedefleri vurulmaya devam ediyor. Vurulan hedeflerden çıkan dumanlar Türkiye sınırından görülüyor.

LASTİK YAKIYORLAR

Bölgede sıkışan terör örgütü YPG/PKK üyeleri ise Tel Abyad ilçe merkezi batısı ve doğusunda, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait SİHA'ların görüntü almasını ve uçakların hedeflerini vurmasını engellemek için lastik ve mazot yakıyor. Yanan lastik ve mazot nedeniyle gökyüzünde siyah bulutların oluştuğu görüldü.

Ayrıca ilçenin güneybatısından da aralıklı olarak silah ve doçka sesleri geliyor.

Yorumlar