Tekzen ile Annenizin Kalbine Sıcacık Bir Köşe

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, Anneler Günü’nde annesinin yüzünü gülümsetecek, yaşam alanlarına renk katacak şık ve kullanışlı hediye alternatifleri sunuyor. Tekzen’in dekoratif fenerleri, çiçekli mini ahşap saksıları, ananas konseptli tabakları ve daha birçok alternatif ürün seçeneği ile oluşturulabilecek yaz köşesi annelerin kalbine de yazın sıcaklığını getirecek.

Google Haberlere Abone ol
Tekzen ile Annenizin Kalbine Sıcacık Bir Köşe

Annelerimize olan sevgimizi anlatmak için tabii ki sadece bir gün yetmiyor. Her zaman her şeyin en iyisini düşünen anneleri mutlu etmenin yolu ise Tekzen’den geçiyor. Anneler Günü’ne özel birbirinden şık, kullanışlı ve dekoratif yaz konseptli ürünler annesinin yüzünü güldürmek isteyenler için yüzlerce farklı ürün alternatifleriyle Tekzen mağazalarında ve www.tekzen.com.tr’de alıcılarının beğenisine sunuyor.

Annenize yazın en şık yaz trendlerini hediye edin

Yaklaşan yaz sezonunun öne çıkan trendleriyle anneleri mutlu etmek mümkün. Yaz sezonunun en keyifli bölümleri olan bahçe veya balkonunuza Tekzen ’den temin edebileceğiniz rattan sofa set,fener, dekoratif çiçekli mini saksılar ve ananas konseptli tabaklar ile annenizin hayatına renk katabilir ona samimi bir keyif köşesi hazırlayabilrisiniz.

Uzun zamandır bahçe/balkon mobilyalarını değiştirmek isteyen anneler için Tekzen’in bahçe mobilyaları sürpriz bir hediye olarak annenizi şaşırtabilir.

Tekzen, 59 ilde 138 mağazasında kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunarken ürün çeşitliliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Hayatımızın en değerli varlıkları olan annelerimizin kalbine dokunacak birçok hediye alternatifi Tekzen’de ve tekzenin online alışveriş kanalı www.tekzen.com.tr’dealıcılarını bekliyor.

Yorumlar