TeknoSA, Türkiye Drone Ligi'nin destekçisi oldu

- TeknoSA Genel Müdürü Gürcan: - "Türkiye’yi 17 yıldır teknoloji ile buluşturan marka olarak, gerçekleştirdiğimiz Türkiye Drone Ligi sponsorluğu ile yeniliklerin merkezi olmayı sürdürüyoruz"

Google Haberlere Abone ol
TeknoSA, Türkiye Drone Ligi'nin destekçisi oldu

İSTANBUL (AA) - TeknoSA, drone yarış organizasyonu Türkiye Drone Ligi'nin destekçisi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bütün dünyada büyük bir ilgiyle takip edilen drone yarışları, Türkiye Drone Ligi adıyla meraklıları ile buluşuyor.

TeknoSA’nın destekçisi olduğu Türkiye Drone Ligi, bugün İstanbul’da gerçekleşen ilk etabı ile heyecan dolu yarışlara sahne oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, TeknoSA’nın yeni teknolojilerin buluşma noktası olduğunu ve bu alandaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, “Bilim ve Teknoloji Haftasında, teknoloji dolu bir etkinlikte Türkiye’nin potansiyeli yüksek genç kitlesi ile aynı platformda buluşmak heyecan verici. Bu desteğimizi ileride de bir adım öteye taşıyarak, drone yarışlarında uluslararası arenada bizleri temsil edecek sporcuları desteklemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Gürcan, şunları kaydetti:

"Türkiye’yi 17 yıldır teknoloji ile buluşturan marka olarak, gerçekleştirdiğimiz Türkiye Drone Ligi sponsorluğu ile yeniliklerin merkezi olmayı sürdürüyor; teknolojiyi hayata taşıyan organizasyonların en büyük destekçilerinden biri olmaya devam ediyoruz. Dronelar akıllı oyuncaklar içinde cirosunu en hızlı artıran ürünlerin arasında yer alıyor. TeknoSA’da drone satış cirosu 2016 yılında bir önceki yıla göre yüzde 40 seviyesinde artış gösterdi. 20 kat fazla drone ürünü satışı gerçekleştirdik. Bu da Türkiye’de yeni teknolojilere olan ilginin bir göstergesi. Biz yeni teknolojileri keşfetmek isteyen herkese en yakın adresiz, yeni teknolojilerin her zaman destekçisiyiz."

Yorumlar