Teknolojinin tasarım ile buluşması: ‘HD 458 BT’

Sınırlı sayıda üretilen HD 458 BT Kasım ayı boyunca satışta olacak.

Google Haberlere Abone ol
Teknolojinin tasarım ile buluşması: ‘HD 458 BT’

Kaliteli ses dendiğinde akla ilk gelen marka Sennheiser, ürün çeşitliliğini artırmayı sürdürüyor. Sınırlı sayıda üretilen HD 458 BT, Kasım ayı boyunca özgür bir ses deneyimi arayışında olan müzikseverler ile buluşuyor.

Koleksiyon ürünlerini seven ses tutkunlarının kaçırmaması gereken özel tasarım, kırmızı minimalist detayları ile fark yaratırken; 30 saatlik pil ömrü, ses kalitesi ve sesli asistan desteğiyle mükemmel sese ulaşmak isteyenlere teknolojik bir çözüm sunuyor.

Sennheiser, Black Friday ayı olanKasım için sınırlı sayıda üretilen 458 BT modelini kablosuz, özgür bir ses deneyimi arayışında olan müzikseverler ile buluşturuyor. Markanın çok sevilen HD 450 BT modeline yeni bir tasarım ile farklı bir görünüm kazandıran HD 458BT, minimalistik tasarım öğeleri içeren kırmızı detayları ile yüksek kaliteli, sıra dışı bir kablosuz ses deneyimi yaşatıyor.

HD 458BT, USB-C uyumlu hızlı şarj özelliği, 30 saatlik pil ömrüyle müziği özgürce deneyimlemek isteyenlere sınırsız bir müzik zevki sunuyor. Aktif gürültü önleme özelliğiyle öne çıkan ses kalitesinin yanında kablosuz ses deneyimini Bluetooth® 5.0 ile birlikte sunarken, AAC, aptX™, aptX™ Low Latency kodek desteği ile mükemmel, gecikmesiz bir ses deneyimi yaşatıyor.

Yüksek performans

Smart Control “uygulaması” sayesinde konuşma sesinin kolay anlaşılır bir şekilde iletilmesini sağlayan kulaklıklar; sesli kitap, podcast gibi konuşma odaklı içeriklerde daha rahat ve anlaşılır bir konuşma performansı sunuyor. Uygulama, ek olarak ekolayzır ayarlarını değiştirmeyi ve batarya durumunu öğrenmeyi de mümkün kılıyor.

Günlük hayatta kullanımı kolaylaştıran özellikleri ve Siri, Google Asistan, Alexa gibi sesli asistan destekleri sunan HD 458 BT, hem koleksiyonerler hem de mükemmellik ve özgürlük arayanlar için isabetli bir seçim.

Sennheiser HD 458 BT satış fiyatı: 999 TL

Yorumlar