Tekirdağ'daki tren kazası

- TCDD 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan, kaza sonrasında yardım çalışmalarında bulunan Sarılar Mahallesi sakinlerine teşekkür ziyaretinde bulundu - Nihat Aslan: - "Şu anda arkadaşlar inceleme yapıyor, hem de konuyla ilgili bilirkişi inceleme yapıyor"

Google Haberlere Abone ol
Tekirdağ'daki tren kazası

TEKİRDAĞ (AA) - TCDD 1. Bölge Müdürü Nihat Aslan, Çorlu yakınlarında pazar günü meydana gelen kazaya ilişkin incelemelerin devam ettiğini belirtti.

Aslan, tren kazası sonrasında yardım çalışmalarında bulunan Sarılar Mahallesi sakinlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Sarılar Mahalle Muhtarı Fuat Döner ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olayın çok üzücü ve acı olduğunu söyledi.

Kendisinin de olay gününden bu yana uyuyamadığını ve üzgün olduğunu belirten Aslan, ''Hepinize teşekkür ediyorum, hepinizden Allah razı olsun. Biz, Türk milleti zor günlerde birleşiriz ve bölünmez bir bütün oluruz.'' dedi.

Nihat Aslan, bölgede daha önce bu tür bir kazanın meydana gelmediğini, demir yollarını sürekli ekipleri aracılığı ile kontrol ettiklerini anlattı.

Yaşanan kazanın çok acı olduğunu aktaran Aslan, şunları kaydetti:

''Ama tabii böyle bir kaza meydana geldi. Hiçbirimiz istemezdik, 24 kişinin ölmesi çok acı. Biz burada böyle bir yağmur hiç beklemiyorduk, şu ana kadar böyle bir şey olmuş değil bu bölgede. Kısım şefimiz burayı iki gün önce dolaşmış. Bakım müdürümüz burayı bayramdan sonra komple gezmiş dolaşmış, ama bu doğal bir olay. Ne olursa olsun, ne yaparsak yapalım afet de olsa insanların ölmemesi için gerekli önlem ve tedbirleri almak zorundayız. Devletin işi gerekli tedbirleri almak. Şu anda arkadaşlar incelemeler yapıyor, hem de konuyla ilgili bilirkişi inceleme yapıyor.''

Yorumlar