Tekirdağ okullar tatil mi son dakikak 12 Ocak 2024 Cuma günü için açıklama var mı?

Yarın Tekirdağ'da okullar tatil mi? Tekirdağ'da dün ve bugün tatil edilen okullar yarın da tatil edildi mi sorusu merakla sorulmaya başladı. Tekirdağ okullar tatil mi son dakikak 12 Ocak 2024 Cuma günü için açıklama var mı?

Google Haberlere Abone ol
Tekirdağ okullar tatil mi son dakikak 12 Ocak 2024

Tekirdağ'da yarın okullar tatil mi, valilikten son dakika açıklama geldi mi soruları merakla cevap arıyor. Tekirdağ yarın okullar tatil mi? Tekirdağ okullar tatil mi son dakikak 12 Ocak 2024 Cuma günü için açıklama var mı?

Yoğun kar yağışı nedeniyle dün ve bugün tatil edilen okulların yarın da tatil edileceği yönünde beklenti oluştu.

Valilik dün yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle bugün okulların tatil edildiğini belitmişti. 

Dünkü açıklamada şöyle denilmişti: 

Meteoroloji raporlarına göre olumsuz hava koşulları nedeniyle, Çorlu ilçemizde 10.01.2024 Çarşamba günü (yarın) resmi ve özel tüm okullarımız ile rehabilitasyon merkezlerimizde ve halk eğitim merkezi kurslarımızda 1 (bir) gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.

Meteoroloji raporlarına göre olumsuz hava koşulları nedeniyle, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerimizde 10.01.2024 Çarşamba günü (yarın) resmi ve özel tüm okullarımız ile rehabilitasyon merkezlerimizde ve halk eğitim merkezi kurslarımızda 1 (bir) gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir.

Ayrıca Kapaklı, Malkara, Çerkezköy, Ergene, Hayrabolu, Muratlı, Saray, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerimizde 10.01.2024 Çarşamba günü (yarın) engelli ve hamile kamu personeli 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır.

Gün boyunca kar yağışının etkili olduğu Tekirdağ'da günlük hayat olumsuz etkileniyor. Bu nedenle öğrenciler de okula gitmekte güçlük çekiyor. 

Tekirdağ Valiliği'nin resmi hesaplarına baktığımızda henüz kar tatiline dair bir açıklaması bulunmuyor. Geç saatlere kadar bir açıklama gelmemesi halinde Tekirdağ'da yarın eğitim kaldığı yerden devam edecek.

11 OCAK 2024 PERŞEMBE İÇİN GELEN AÇIKLAMA

Tekirdağ Valiliği'nden verilen bilgilere göre, meteoroloji raporlarına istinaden, Süleymanpaşa, Şarköy ve Malkara ilçelerinde yarın eğitime ara verileceği bildirildi. Açıklamada, "Süleymanpaşa ilçemizdeki resmi ve özel tüm okullarımızda ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerimizde 11 Ocak Perşembe günü 1 gün süreyle, Şarköy ve Malkara ilçelerimizde 11 Ocak Perşembe günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için 1 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir" denildi.

Bu durumdan etkilenen diğer bir grup da Süleymanpaşa ilçesindeki engelli ve hamile kamu personelleri oldu. Söz konusu personeller, 11 Ocak Perşembe günü için 1 gün idari izinli sayılacaklar.

12 Ocak 2024 Cuma günü için henüz bir açıklama veya mesaj gelmedi. Açıklama gelmemesi halinde yarın okullar kaldığı yerden devam edecek.

Detaylar ekleniyor...

 

Yorumlar