Tek Yürek Umut Kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlamak için gün sayan Tek Yürek dizisi oyuncularından Umut karakterine hayat veren oyuncu aslında çoğumuzun tanıdığı bir oyuncu. Diriliş Ertuğrul dizisinde Dündar Bey karakterine hayat veren oyuncunun yeni dizisi yine TRT 1 dizilerinden.

Google Haberlere Abone ol
Tek Yürek Umut Kimdir?
  • Tek Yürek dizisi Umut kim, Sait’in oğlu Umut nasıl birisi?
  • Tek Yürek Umut’un gerçek adı, yaşı, daha önce rol aldığı diziler hakkında merak ettiğiniz tüm detayları sizlerle buluşturmayı amaçlıyoruz.

Tayanç Ayaydın’ın Halit’e hayat verdiği Tek Yürek dizisinde Halit’in eşinin ölmesinden dolayı Kanada’daki sayfasını kapatıp kendi ve çocuklarına yeni bir hayat kurmak için geldiği İstanbul’da başlıyor.

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi tarafından açılmış olan buz pistinde oynayacak bir buz hokeyi takımı hayali olan Belediye Başkanı tesadüfen karşılaştığı Halit’in bu işte daha önce görev yaptığını öğrenince çok mutlu olur. Hemen ona bir takım kurup çalışmalara başlamasını söyler.

Halit de takımı kurar kurmasına ama takım kurulmadan evvel pek çok olumsuz eleştiriyi de bertaraf etmek zorunda kalır. Her zorluğa rağmen kurulan bu takımda mahallenin kötü adamı olarak bilinen Sait’in oğlu olan Umut babası tarafında kötü işler yapmaya zorlanan biridir.Umut bu işleri yapmadığı zaman da babasının sert tavırlarıyla zor anlar yaşamaktadır. Mahallenin korkulan adamı Sait’in oğlu Umut babasının aksine çok iyi bir karaktere sahiptir. Mahallenin sevilen isimlerinden biri olan Umut, Halit’in aklına gelen isimlerin başındadır.

AÇIKLAMADA 

Ben Umut Kara… Kimi garip çocuk Umut der, kimi zeki, bazılarıysa aptal. Farklıyım işte, babamın kabul etmediği bu, benden utanmasına sebep... Gerçi dostlarım öyle düşünmüyor. İyi ki varlar. Ama yine de bir burukluk var içimde... İdare etmek değil, başarılı olmak istiyorum. Belki de olurum? Hayatımda ilk kez babama ben de varım derim.

Yorumlar