Technogym, spor festivali SWEATFEST'e katıldı

İSTANBUL (AA) - Technogym Türkiye Distiribütörü AVV AŞ, bu yıl ilk kez düzenlenen "Şehrin Spor Festivali SWEATFEST"de yerini aldı.Şirketin açıklamasına göre, Technogym'in Türkiye, Türkmenistan ve KKTC distribütörlüğünü...

Google Haberlere Abone ol
Technogym, spor festivali SWEATFEST'e katıldı

İSTANBUL (AA) - Technogym Türkiye Distiribütörü AVV AŞ, bu yıl ilk kez düzenlenen "Şehrin Spor Festivali SWEATFEST"de yerini aldı.

Şirketin açıklamasına göre, Technogym'in Türkiye, Türkmenistan ve KKTC distribütörlüğünü yapan ve Arkas Holding ortaklığıyla faaliyetlerini sürdüren AVV AŞ AVV AŞ, Zorlu Center'da düzenlenen festivale profesyonel spor ekipmanları ve Group Cycle ile kadıldı.

Koşu, fitness, dans, boks, kayak, yoga, tenis ve dağcılık gibi spor branşlarının yanı sıra antrenman bilimleri ve sporcu sağlığı üzerine uzmanlarla söyleşilerin ve seminerlerin gerçekleştirildiği festivalde sağlıklı yeme-içme noktaları, çocuklara özel atölyeler, spor mağazaları, spor salonları, müzik ve konserler de yer buldu.

Katılımcılar, festival kapsamında gerçekleştirilen Group Cycle by Technogym etkinliğinde profesyonel Technogym antrenörleri ile müzik ve ışık eşliğinde spor yapıp eğlendi.

Yorumlar