Tecavüzle suçlanan CHP'li başkanın tutuklandığı yalanlandı

Kendisinden iş talebinde bulunan kadına belediyenin diğer yöneticileriyle birlikte tecavüz etmekle suçlanan Didim Belediye Başkanı Atabay hakkında soruşturma başlatıldı. Sabah gazetesi Muhabiri Nazif Karaman, Atabay'ın tutuklandığını ileri sürmüştü. Ancak Atabay'ın tutuklanmadığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Tecavüzle suçlanan CHP'li başkan tutuklanmadı

Kendisinden iş talebinde bulunan kadına belediyenin diğer yöneticileriyle birlikte tecavüz etmekle suçlanan Didim Belediye Başkanı Atabay hakkında soruşturma başlatıldı.

Sabah gazetesinden Nazif Karaman'ın iddiasına göre soruşturma kapsamında mahkemeye çıkarılan Atabay tutuklandı. Ancak Atabay, tutuklanmadığını, hakkında suç duyurusu dahi bulunmadığını söyledi.

MAĞDURE KADIN İLK KONUŞTU

CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın kendisinden iş isteyen kadına uyuşturucu ve alkol içirdikten sonra tecavüz ettiği iddiasıyla çalkalanırken, Didimliler de Atabay'a tepki gösterdi. İşletme sahibi Vedat Borulday, "20 yıldır turizmciyim. Didim turizmini kalkındırmak için ne kadar temiz olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Devlet adına görev yaptıkları koltuğu kötü amaçlarını alet etmeleri iğrenç bir şey. İş başvurusu yapan kadını alıp bağ evine götürüp orada istismar etmeleri büyük bir ahlaksızlık. Demek ki belediyeden içeri giren her kadına bu gözle bakıyorlar. Bu sapıklıktır. Bu şekilde bir kadını istismar edebilecek karakterde olan biri idare ve yönetim anlamında neler yapar kamuoyunun takdirine bırakmak lazım. Ayrıca Didim'in isminin böyle istismarla anılmasına neden olmak da suçtur. Cezalandırılmaları şart" dedi. Didimliler, Atabay'a tepki gösterdi:

GÖREVDEN ALINMALI'

 Güvenlik görevlisi Şule Buyran: Bir kız annesi olarak haberi okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Kendi evladım başta olmak üzere kızlarımızı korumamız gerekiyor. Kadınlar da bu gibi insanlar yüzünden işsiz kalıyor. İddialar doğruysa İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasını istiyorum.

Otel çalışanı Erhan Özarslan: İğrenç bir durum. Kadın ekmek davası için gitmiş. Suistimal etmişler. Yazık. Aciz bir kadını kullanmışlar. Didim'e böyle bir belediye başkanı yakışmıyor. Didim'i kirletiyor. Umarım yetkililer gerekeni yaparlar.

Tekniker Mehmet Çoban: Rezalet. Başımızdaki insanlar bunu yaparsa kime güveneceğiz. Güvenerek oy verdiğimiz insanların eylemleriyle karşılaşınca daha bir şok yaşadık. Belediye başkanı böyleyse akrabalarımızı belediyeye nasıl gideceğiz? Belediyeye işimiz düştüğünde gitmeye korkar olduk.
 Emekli gazi uzman çavuş Adem Demirer: Belediyeye ailemizi gönderemez hale geldik. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, ivedi bir şekilde belediye başkanına görevden el çektirmeli, ilçemizin huzur refah ve barışı yeniden tesis edilmelidir.

 

Yorumlar

Zafer Erol tecimerin ne düşündüğünü çok merak ediyorum