TEB'den avukatlara özel avantajlar

- TEB yaklaşan Avukatlar Günü dolayısıyla nisan boyunca avukatlara özel fırsatlar sunuyor

Google Haberlere Abone ol
TEB'den avukatlara özel avantajlar

İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), yaklaşan 'Avukatlar Günü' dolayısıyla nisan ayı boyunca avukatlara özel fırsatlar sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamada Avukatlar Günü için nisan ayı boyunca geçerli olacak farklı ürünler hazırlayan TEB, yalnızca çalışan avukatların değil, stajyer avukatların da bu fırsatlardan yararlanmasını sağlıyor.

Özel fırsatlar kapsamında, yasal stajını yapan avukatlar, özel oranlı stajyer avukat kredisi ile 7 bin 500 liraya kadar, 6 ay ertelemeli, 48 ay vadeli kredi çekebilecek.

Avukatlar aynı zamanda, nakit ihtiyacında olmaları durumunda Kredili Mevduat Hesabı (KMH) sayesinde nakit ihtiyaçlarını hızlı ve pratik bir şekilde karşılayabiliyor.

Çalışan avukatlar, Avukatlar Günü Özel Kredisi ile, 3 ay ötelemeli kredi imkanından dosya masrafı olmadan yararlanabilmekte. Avukatlar, diledikleri zaman para çekip yatırmaya imkan tanıyan Marifetli Hesap ve Fırsat Hesap ile birikimlerini günlük değerlendirme ve ücretsiz EFT/havale, para birimleri arasında dönüşüm yaparak kur hareketlerinden yararlanabilme gibi avantajlardan da faydalanacak.

Hem stajyer hem de çalışan avukatlar, TEB Platinum Kart ile restoran harcamalarında bonus kazanıp, havaalanı transferi, ücretsiz lounge konforu, araç kiralamada özel fiyatlar ve havalimanı otoparkında indirim gibi avantajlardan yararlanabilmekteler.

TEB

Yorumlar