TBMM Başkanvekili Aydın: Bu terör örgütlerinin son çırpınışlarıdır

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Bu terör örgütlerinin son çırpınışlarıdır. Bu onların yok olacağının bir göstergesidir. Artık bunlar çırpındıkça çamura batacaklar. Biz her zaman olduğu gibi teröre karşı başlattığımız bu ciddi mücadeleyi sonuna kadar istikrarlı şekilde sürdüreceğiz." dedi.

Google Haberlere Abone ol
TBMM Başkanvekili Aydın: Bu terör örgütlerinin son çırpınışlarıdır

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve beraberinde Vali Nurullah Naci Kalkancı ile Kahta ilçesinde yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ek binası ve 24 derslikli ilköğretim okulunun inşaatında incelemelerde bulundu.

Burada açıklamalarda bulunan Aydın, öncelikle son terör hadiselerinde hayatını kaybeden ülke, bayrak, millet ve vatanı için şehit düşenlere bir kez daha Allah'tan rahmet ve başsağlığı diledi.

"İyi ki varsın Eren" diyen Aydın, "İyi ki varsınız şehitlerim. Bu bayrak gökte özgür bir şekilde dalgalanıyorsa, biz özgürce bu topraklarda bir ve beraber olarak yaşıyorsak, muhakkak ki tüm şehitlerimizin büyük bir payı vardır. Asıl pay şehitlerimizindir. Bu topraklar şehitlerimizin kanıyla sulanmıştır. Ne kadar şehitlerimizle ilgili bir şeyler yapmaya çalışırsak yapalım onlar asıl mükafatı ahirette görecekler diye temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son dönemlerde küçük yaştaki çocukların da şehit edildiğini aktaran Aydın, şunları söyledi:

"Terör örgütleri çünkü hiçbir değer tanımıyor. Hiçbir inanç bilmiyor ve tanımıyorlar. Değerlerden yoksun bir şekilde masum insanlara yaşlı kadın ve çocuklara adeta alçakça pusular kurmak suretiyle şehit edebiliyorlar. Bu terör örgütlerinin son çırpınışlarıdır. Bu onların yok olacağının bir göstergesidir. Artık bunlar çırpındıkça çamura batacaklar. Biz her zaman olduğu gibi teröre karşı başlattığımız bu ciddi mücadeleyi sonuna kadar istikrarlı şekilde sürdüreceğiz. Terör, nereden gelirse gelsin, kaynağı ne olursa olsun kimden gelirse gelsin adı ne olursa olsun terör örgütünün hepsine karşı ortak mücadeleyi millet olarak vermek zorundayız. Vereceğimiz mücadele ise birlik ve beraberliktir."

15 Temmuz'da FETÖ terör örgütünün alçakça girişimini millet olarak bertaraf ettiklerini anımsatan Aydın, yine millet olarak bütün asker, polis tüm güvenlik güçleriyle kol kola hep birlikte omuz omuza mücadele vererek, terörü de yeneceklerini kaydetti.

- "PKK terör örgütünün kökünü kazıyacağız"

"PKK terör örgütünün kökünü kazıyacağız." diyen Aydın, şöyle devam etti:

"Terör bitene kadar bu etkili mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Terör ile ilgili mücadelede gerçekten çok ciddi sonuçlar aldığımızın bir göstergesidir. Eğer bunlar bu kadar ahlaksız ve alçakça hain bir şekilde bir çocuğun dahi kanına girebiliyorlarsa, bu demek ki onların tükenmişliğidir. Onların bitmişliğidir. Bunu bu şekilde algılamak lazım. Millet ve devlet olarak topyekün mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu alçaklara karşı inşallah ülke ve milletimizi selamete çıkartarak netice ulaşana kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz."

Yorumlar