TBF Milli Takımlar Direktörü Yıldırım, öğrencilerle buluştu

SAMSUN (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Türk basketbolunu daha iyi yerlere taşımayı hedeflediklerini...

Google Haberlere Abone ol
TBF Milli Takımlar Direktörü Yıldırım, öğrencilerle buluştu


SAMSUN (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Türk basketbolunu daha iyi yerlere taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Yıldırım, Samsun'da özel bir okulda düzenlenen ve TBF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Recep Ankaralı'nın da katıldığı söyleşide, öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilere spor yapmaları konusunda tavsiyede bulunan Haluk Yıldırım, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın, FIBA sıralamasının 9. basamağında yer aldığını anımsatarak, "Bunu üst sıralara çıkarmak için çalışıyoruz. Kadın millilerimiz ise son iki olimpiyata katılmış, çok iyi bir takım. Önümüzdeki yıl Avrupa Şampiyonası'na katılacaklar. İnşallah orada daha iyi dereceler elde edeceğiz." diye konuştu.

TBF yönetiminin yeni göreve başladığını belirten Yıldırım, "Farklı projelerimiz var. Altyapıda da çok iyi takımlar bulunuyor. En iyi şekilde çalışıp, Türk basketbolunu çok iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Recep Ankaralı ise gençlere spor yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Yorumlar