Tatilciler dönüş yolunda

- Aydın ve Muğla'daki tatil bölgelerinden Kurban Bayramı'nın bitimine bir gün kala akşam saatlerinde trafiğe çıkan vatandaşlar yoğunluğa neden oldu - Yolculardan Kardemirci: "Yarın yola çıkmaktansa bu akşamdan çıkmanın daha doğru olacağını düşündük. Şimdi bile biraz yoğunluk var"

Google Haberlere Abone ol
Tatilciler dönüş yolunda

AYDIN (AA) - Aydın ve Muğla'daki tatil bölgelerinden akşam saatlerinde yola çıkan vatandaşlar trafikte yoğunluğa neden oldu.

Kurban Bayramı'nın bitimine bir gün kala akşam saatlerinde yola çıkmayı tercih eden vatandaşların karayollarında ve kent girişlerinde yoğunluk oluşturduğu gözlendi.

Kuşadası-Söke, Didim-Söke, Muğla-Aydın ve İzmir-Aydın karayollarında trafik yoğunluğundan dolayı Aydın'da İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini arttırdı.

Kentin farklı noktalarında denetim yapan ekipler, özellikle yolcu otobüslerindeki yolcuları emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarda bulundu.

AA muhabirine açıklama yapan yolculardan Haluk Selvi, Muğla'dan İstanbul'a gitmek için yola çıktıklarını belirterek, "Trafik yoğunluğu olur diye akşamdan çıktık. Yollar şimdiye kadar iyiydi. Ben akşamdan çıkmayı tercih ettim. Yarın çıksaydık daha yoğun bir trafik olacaktı." dedi.

Ailesiyle Datça'dan dönen Sedat Kardemirci ise "Daha İstanbul'a kadar yolumuz var. Yarın yola çıkmaktansa bu akşamdan çıkmanın daha doğru olacağını düşündük. Şimdi bile biraz yoğunluk var." diye konuştu.

Yorumlar