Taşeron işçilere yazılı sınav

Taşeron işçiler 3 Mart tarihi itibariyle sınavlara girmeye başladı. Bazı kurumlar sadece sözlü sınavlar yaparken bazıları yazılı sınav yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Taşeron işçilere yazılı sınav

Taşeron işçilerin sürekli işçi kadrosuna geçişleri devam ederken her geçen gün farklı yeniliklerde çıkıyor. Açıklanan sınav takvimlerinde genellikle sınavlar sözlü olarak ilan edilmişti. Bazı kurumlarda da haberlerimizde duyurduğumuz şekilde uygulamalı sınavlar yapılmıştı. Anadolu Üniversitesi ise açıkladığı sınav takviminde bazı taşeron işçileri yazılı sınava, bazılarını da sözlü sınava tabi tutacak.

Anadolu Üniversitesi'nin açıkladığı sınav takvimine göre yazılı sınava büro personeli ve Koruma ve güvenlik personeli giriyor. Sözlü sınava ise yardımcı teknik işler personeli ve temizlik personeli katılacak.

YAZILI SINAVA GİRECEK OLAN İŞÇİLER

Anadolu Üniversitesi'ndeki 801 Büro personeline 'YAZILI' sınava alınacak. Sınav 10.03.2018 tarihinde saat 10:00'da yapılacak. 401 Koruma ve güvenlik personeli de 'YAZILI'sınava tabi tutulacaklar. Sınav tarihi 10.03.2018 olarak listelerde açıklandı

SÖZLÜ SINAVA GİRECEK OLANLAR İÇİN BİLGİLER

368 Yardımcı teknik işler personeli ise 'SÖZLÜ' sınav olacak. Sınav tarihi yine 10.03.2018 olarak belirtildi. 1071 Temizlik personeli de 'SÖZLÜ' sınav olacak. Sınav tarihi 10.03.2018. Doğum izni, raporlu ve ücretsiz izinde bulunan 22 kişi ise mazeretleri nedeniyle sınava katılamayacaklar

Adayların sınavı geçebilmek için sözlü sınava katılanların 'Başarılı' olmaları, yazılı sınava katılanların ise yazılı sınavdan en az 50 puan alması gerekiyor.

Yorumlar