Tartışma yeniden alevlendi, Atilla ve İnce'den açıklama

Sözcü başyazarı Rahmi Turan'ın "Külliye'ye giden CHP'li" iddiasını Erdoğan'a yakın bir gazeteciden duyduğunu iddia etmiş ancak sonrasında açıklanan isim Talat Atilla olmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Tartışma yeniden alevlendi, Atilla ve İnce'den açıklama

CHP'de yaşanan "Külliye'ye giden CHP'li" krizi yeniden patlak verdi.

Eski CHP'li vekil ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Külliye'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiasını ortaya atan Talat Atilla, CNN Türk'te Ahmet Hakan'a konuştu.

YİNE "KAYNAĞIM CHP'Lİ" DEDİ

Rahmi Turan'ın köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın bir isim olarak anlattığı Talat Atilla, Ahmet Hakan'ın sorusu üzerine kendişine haberi veren kaynağının CHP'li bir milletvekili olduğunu söyledi.

139 MİLLETVEKİLİ TÖHMET ALTINDA

Talat Atilla'nın konuğu olduğu programı izleyen Muharrem İnce'den jet bir açıklama geldi.

Talat Atilla'nın katıldığı televizyon programında "Külliye'ye giden CHP'li" haberinin kaynağının halen görevde bir CHP Milletvekili olduğunu, o ismi Rahmi Turan'a söylediğini açıkladığının altını çizen Muharrem İnce, "Talat Atilla kendisine bu yalanı, kumpası aktaran bir Milletvekili varsa o ismi açıklamalıdır. Rahmi Turan kendisine söylenen isim kimse o ismi açıklamalıdır." dedi.

Talat Atilla'nın açıklamalarının 139 CHP Milletvekilini töhmet altında bıraktığını kaydeden İnce, "CHP Genel Merkezi Talat Atilla'nın dava açmasını beklemeden bu kişi hakkında dava açmalıdır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar