Tarkan Ser kimdir nerelidir kaç yaşında ne iş yapıyor şirketleri hangisi?

Tarkan Ser'in kim ve nereli olduğu soruları Beşiktaş başkan adaylığı için adının geçmesiyle birlikte gündem oldu. Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden Beşiktaş'ın başkanlık seçimi sürecinde adı öne çıkanlardan biri de Ser oldu.

Google Haberlere Abone ol
Tarkan Ser kimdir nerelidir kaç yaşında?

Tarkan Ser kimdir sorusu kulübün başkanlık seçimleriyle birlikte sorulmaya başladı. Bilindiği üzere Beşiktaş, olağanüstü kongre süreci başlamış durumda. Mevcut başkanla birlikte birçok ismin adı adaylar arasında yer alıyor. Onlardan biri de Ser oldu. Peki, Tarkan Ser kimdir, nerelidir, kaç yaşında, şirketleri veya mesleği nedir?

TARKAN SER KİMDİR?

Tarkan Ser, 1971 yılında Aydın'ın Kuşadası ilçesinde doğmuş, eğitimini Fransa'da tamamlamıştır. Havacılık sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Ser, Black Eagle Havacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. İyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen Ser, aynı zamanda iki çocuk babasıdır.

Tarkan Ser

Beşiktaş'ın başkanlık seçimleri yaklaşırken, adaylar arasında Tarkan Ser'in ismi de geçmeye başladı. Ser, daha önce kulübün birçok transferinde uçağını ücretsiz olarak sunarak Beşiktaş'a destek vermişti. Bu hamleler, onun adaylık ihtimalini güçlendiriyor.

TARKAN SER'İN SERVETİ VE BEŞİKTAŞ'TAKİ ROLÜ

Tarkan Ser, MNG Jet şirketini satın alarak iş dünyasındaki varlığını pekiştirmiştir. Beşiktaş başkan adaylığına ciddi bir meblağla katılması beklenen Ser, Ahmet Nur Çebi yönetiminlerinde de yöneticilik yapmış bir isim. Ancak, serveti hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Kuşadası doğumlu başarılı iş insanı Tarkan Ser'in Beşiktaş başkanlık yarışındaki olası adaylığı, havacılık sektöründeki etkili kariyeri ve Beşiktaş'a olan destekleri bu aralar merakla yakından takip ediliyor.

 

Yorumlar