Tanya ile Uğur evlendi mi? Tanya ve Uğur evli mi?

Tanya ile Uğur MasterChef yarışmasından tanışmış ve sonrasında birlikte olmaya başlamışlardı. Gelinen noktada ikilinin evlenip evlenmediği konusu tartışılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Tanya ile Uğur evlendi mi? Tanya ve Uğur evli mi?

Tanya ile Uğur evlendi mi veya evli mi sorusu MasterChef yarışmasının seyircisi tarafından merakla soruluyor. Aslen Kıbrıslı olan Tanya ile aslen Mersinli olan Uğur yarışmada aşk yaşamaya başlamışlardı. Peki, ikilinin şu anki durumu nedir, evlendiler mi

TANYA İLE UĞUR EVLENDİ Mİ?

Elbette, aşağıda verilen metin 'mişli' geçmiş zaman kullanılarak yazılmıştır:

MasterChef yarışmasında yer alan Tanya Kilitkayalı ve Uğur Yılmaz Deniz'in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Yarışmadan arkadaşları Berker'in ‘MasterChef’te aşk var. Kavuşmalarına az kaldı’ sözleri Uğur ve Tanya'nın aşk mı yaşadığı sorusunu akıllara getirmişti. Dün akşam MasterChef'te diskalifiye olan Uğur Yılmaz Deniz'e Tanya'dan destek gelmişti. Tanya Kilitkayalı sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğrafına 'güzel kalplim' mesajını düşürmüştü.

Tanya ile Uğur evlendi mi Tanya ve Uğur evli mi
Tanya ile Uğur evlendi mi Tanya ve Uğur evli mi

 

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Uğur Yılmaz Deniz'e arkadaşlarından destek gelmişti. Yıllar önce yaptığı paylaşımlar nedeniyle elenen Deniz, büyük pişmanlık yaşadığını belirterek, tüm Türkiye'den özür dilemişti.

Gözyaşları içinde duygularını ifade eden Uğur'a en büyük destek Tanya Kilitkayalı'dan gelmişti. Kilitkayalı, Uğur ile çekildiği fotoğrafı paylaşıp altına, 'Güzel kalplim, yıllar önce yazdıklarınla aynı olmadığının herkes farkındaymış. Biz senin ne kadar iyi bir insan olduğunu biliyormuşuz. Bundan sonrası daha da güzel olacaktı. Her zaman yanındaymış' mesajını düşürmüştü.

Tanya ile Uğur evlendi mi Tanya ve Uğur evli mi
Tanya ile Uğur evlendi mi Tanya ve Uğur evli mi

 

Tanya’nın ‘güzel kalplim ve her zaman yanındayım’ sözleri aşk itirafı olarak yorumlanmıştı. Bazı sosyal medya hesapları ‘Tanya aşkına sahip çıkmış’ mesajlarıyla çiftin fotoğrafını paylaşmıştı.

İkilinin bu gelişmelerden sonra aleni şekilde aşk yaşamaya başladığı hatta evliliğe bile ilişkilerini taşıdığı ileri sürülmüştü. Ancak şu ana kadar evlendiklerine dair bir delil veya kanıt yok. 

 

Yorumlar