Tanrıöğen'in sağlık durumunda beklenmedik gelişme

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Settar Tanrıöğen'in yoğun bakımdan çıkması beklenirken yeniden ameliyata alınması hayranlarını üzdü.

Google Haberlere Abone ol
Tanrıöğen'in sağlık durumunda beklenmedik gelişme

Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta geçirdiği beyin kanamasının ardından tedavi gördüğü hastaneden bu hafta içinde taburcu olması bekleniyordu. Ancak, usta oyuncunun sağlık durumunda meydana gelen beklenmedik bir gelişme, hayranlarını ve yakınlarını üzdü.

Tedavisi devam ederken baş ağrılarının artması üzerine yapılan kontroller sonucunda Tanrıöğen'in yeniden ameliyat edilmesine karar verildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın raporuna göre, oyuncu dün acil olarak bıçak altına alındı ve tedavisine hastanede devam edilecek.

"KIZILCIK ŞERBETİ" DİZİSİNDEKİ ROL DEĞİŞİKLİĞİ

Tanrıöğen'in hafıza kaybı ve hızlı yorulma gibi sağlık problemleri nedeniyle son çalışması olan “Kızılcık Şerbeti” dizisindeki ekibine, devam etmeleri yönünde mesaj gönderdiği belirtildi. Bu durum, Tanrıöğen'in canlandırdığı fenomen karakter “Abdullah Ünal” rolünün, deneyimli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan tarafından devralınmasına yol açtı.

Settar Tanrıöğen'in yeniden ameliyat olması, sanat camiası ve hayranları tarafından büyük bir endişeyle karşılandı. Oyuncunun sağlık durumu hakkında güncel bilgiler ve gelişmeler yakından takip ediliyor. Usta oyuncuya, sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dilekleri ve destek mesajları yağıyor.

Yorumlar