Talat Atilla bir kez daha konuştu, topu CHP yönetimine attı

Siyaset dünyasında bomba etkisi yaratan "asılsız haberin" kaynağı Talat Atilla, bir kez daha açıklama yaparak topu CHP genel merkezine ve CHP yönetimine attı. Atilla, kaynağı açıklamayacağını, CHP'den açıklama beklediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Talat Atilla bir kez daha konuştu, topu CHP yönetimine attı

CHP'den bir ismin gizlice Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü şeklindeki "asılsız haberin" kaynağı olarak açıklanan Talat Atilla, bir kez daha açıklama yaptı. 

Atilla yaptığı yeni açıklamada, haberin kaynağı konusunda topu CHP genel merkezine attı. Kılıçdaroğlu'ndan açıklama beklentisi içinde olduğunu belirten Atilla, kaynağı açıklamayacağını söyledi.

Talat Atilla tarafından yapılan yeni açıklamanın ilgili kısmı şöyle:

"Kılıçdaroğlu'nun Fox'da ifade ettiği sözler ortada... "Biliyorum, açıklayamam" dedi. Haber bana geldiğinde çok iddialı bulduğum için getiren CHP'liden "Sizin partinizin mensubu olduğu için bunu Kemal beyden yüzde yüz doğrudur ifadesini alman şart " dedim.

"Kılıçdaroglu'ndan "yüzde yüz doğru yanıtını " alarak bana getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan çok iddialı konuşunca, yeniden sordum. Yine " yüzde yüz" yanıtı geldi. Parçaları toplayınca; Kılıçdaroğlu'nun doğruluğundan emin olduğu haberin çıkmasını arzu ettiğini anlıyorum.

"Kılıçdaroğlu, TV'de söylediği "Doğrudur ama açıklamam" sözünü nasıl söylediyse... Haber kaynağıma, TV'ye çıkmadan önce kendisine doğrulattığım bu haberden haberi olduğunu artık açıklamalıdır. Beklenen ne? Haber kaynağımı deşifre etmem mi?

"Haber kaynağımı.. Medya derimi yüzse.. Mahkemeler müebbet verse... Bana saldıranlar alçaklıkta sınır tanımasa da açıklamayacağım.... Kılıçdaroğlu'nun kendisini ve partisini yıpratmamak için kamuoyuna açıklama zorunluluğu var. Ve mutlaka açıklayacağından da şüphem yok.

"Farklı noktalardan "Seni öldürmeden önce rezil edeceğiz! " mesajları atılıyor. Tarihe not için yazdım. Allah istemeden yaprak yere düşmez. Kim gelecekse. Üzerimde çakım bile yok! Ürkerim ama asla korkmam. Allah'tan başkasından korkmaya da haya ederim.. Allah kuluna kafidir.,

Yorumlar