Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Lig Kurulu toplantısı yapıldı

İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Lig Kurulu toplantısı, İstanbul'da gerçekleştirildi.Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) internet sitesinde yer alan açıklamada, toplantının federasyon yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin...

Google Haberlere Abone ol
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Lig Kurulu toplantısı yapıldı


İSTANBUL (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Lig Kurulu toplantısı, İstanbul'da gerçekleştirildi.

Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) internet sitesinde yer alan açıklamada, toplantının federasyon yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla Crowne Plaza'da yapıldığı ifade edildi.

Toplantıda TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, İkinci Başkan Vekili Methi Bengisu, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan, Genel Sekreteri Serbülent Şengün, Genel Sekreter Yardımcısı Emin Balcı, Ligler Direktörü Samer Şenbayrak, Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser, Medya ve İletişim Direktörü Barış Kuyucu, Sicil Lisans Müdürü Erinç Toklucu ile Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden kulüplerin temsilcilerinin yer aldığı bildirildi.

Kurul toplantısında yabancı oyuncu kuralı, televizyon yayınları ve canlı yayınlar konusunda kaydedilen gelişmeler, genç oyuncuların gelişimi ile daha fazla süre almaları için teşvik sistemi, kulüplerin mali durumu, tesisleşme, Merkez Hakem Kurulundan talepler, 2018-2019 sezonu takvimi ve diğer gündem maddelerinin değerlendirildiği kaydedildi. Toplantıda ayrıca takım temsilcilerinin beklentilerini ve taleplerini ilettiği belirtildi.

Yorumlar