Tablolar, heykeller, resimler mezatta satıldı

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezinde, merakla beklenen Mezat Günleri renkli başlarken, etkinlikte tablolar, kara kalem resim çalışmaları, heykeller satıldı.MaviBahçe ile KlorakSanat işbirliğinde Mezat...

Google Haberlere Abone ol
Tablolar, heykeller, resimler mezatta satıldı

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezinde, merakla beklenen Mezat Günleri renkli başlarken, etkinlikte tablolar, kara kalem resim çalışmaları, heykeller satıldı.

MaviBahçe ile KlorakSanat işbirliğinde Mezat Günlerinin ilk etkinliği olan Sanat Mezatı, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. MaviBahçe Çarşı’da gerçekleşen mezatta tablolar, kara kalem resim çalışmaları, heykeller satışa sunulurken, alıcılar arasında yaşanan rekabet dikkat çekti. Etkinliğin gelirinin yüzde 2’sinin sokak hayvanları yararına kullanılmak üzere Hayvanlar İçin Proje Derneğine bağışlanacağı öğrenilirken, her Pazar saat 15.00-17.00 saatleri arasında programlar kapsamında bir etkinlik gerçekleştirileceği, 19 Kasım’da Antika, 26 Kasım’da Vintage Giyim Mezatları düzenleneceği belirtildi.

KlorakSanat Kurucu Üyesi Deniz Ataman, Mezat Günlerine ilgi gösteren sanatseverlere teşekkür etti. Mezat kültürünü canlı tutmayı amaçladıklarını belirten Ataman, bir yandan da yerel sanatçılara düzenledikleri mezatlarla destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Mezatlarda her zaman açık çağrı ile başvuru aldıklarını belirten yine bir başka kurucu üye Nazlı Kulan da, "Eser ya da ürün satmak isteyenler [email protected] adresinden bize ulaşabilir. Alıcı olmak için ise pazar günleri çarşıda olmak yeterli. Tüm sanatseverleri ve mezata ilgi duyanları bekliyoruz” diye konuştu

MaviBahçe AVM Müdürü Vedat Özeren ise sanata ve sanatçıya değer veren bir kuruluş olarak Mezat Günlerine ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Özveren, Mezat Günlerine devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Yorumlar