Tabiatı Keşfet Yeşil Çerçeve Fotoğraf Yarışması

- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TUÇEV iş birliğiyle üniversite öğrencilerinin katılacağı "Tabiatı Keşfet Yeşil Çerçeve Fotoğraf Yarışması" düzenlenecek

Google Haberlere Abone ol
Tabiatı Keşfet Yeşil Çerçeve Fotoğraf Yarışması

ANKARA (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Çevre Koruma Vakfı (TUÇEV) iş birliğiyle üniversite öğrencilerinin katılacağı "Tabiatı Keşfet Yeşil Çerçeve Fotoğraf Yarışması" yapılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bakanlık Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünce, gençlerde çevre bilinci ve farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirilecek ve üniversite öğrencilerinin katılacağı "Tabiatı Keşfet Yeşil Çerçeve Fotoğraf Yarışması"nda 55 bin lira ödül dağıtılacak.

Bakanlık ile TUÇEV iş birliğinde gerçekleştirilecek yarışmada, ana konu olarak belirlenen, Türkiye'deki 16 özel çevre koruma bölgesinde, korunan alanların ve bu alanlarda yaşayan canlı türlerinin fotoğrafları dereceye girmek için yarışacak.

Başvuruların 1 Ağustos itibarıyla www.tabiatikesfet.com adresi üzerinden alınmaya başlandığı yarışmada, birinciye 20 bin lira, ikinciye 10 bin lira, üçüncüye 5 bin lira ve mansiyon ödülü olarak da 8 ayrı katılımcıya 2 bin 500 lira ödül verilecek.

Yarışmaya 13 Kasım 2017'ye kadar başvuruda bulunulabilecek.

Yorumlar