Survivor'da 19 Mayıs günü elenen isim belli oldu

Survivor Ünlüler Gönüllüler takımından 19 Mayıs Salı günü elenen isim belli oldu. Eleme adayları arasına ilk giren isimler Mert ve Aycan ikilisi olmuştu. Daha sonra ise gönüllüler takımından Yasin de potaya girmişti. Peki, Survivor'dan kim elendi? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da 19 Mayıs günü elenen isim belli oldu

Survivor'un merakla beklenene eleme sonucu belli oldu. Elenme adayları arasında yapılan SMS oylamasının sonucunda adaya veda eden isim açıklandı. Buna göre Mert bu akşam elenen isim oldu. İşte detaylar:

Survivor 2020 ada konseyi ünlüler ve gönüllülerden eleme adaylarının olduğu gecede yine nefesleri kesti. Ödüllerin seviyesinin giderek arttığı programda aynı zamanda yarışmacılar arasındaki rekabet de giderek yükseliyor. İşte bu hafta yaşananlar ve elemeye ilişkin detaylar…

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı farklı bir skorla kazanmış bunun ardından ünlüler takımı ada konseyinde isim yazmak zorunda kalmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise bu kez ibre tersine dönmüş ünlüler 10-3 gibi farklı bir skor elde etmişti. Bu sayede ikinci konsey gönüllüler adına geçmiş ve gönüllüler takımı eleme potasına isim göndermişti.

2020 sezonunda ilk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler Mert ve Aycan’a oy kullanmış ve bu iki isim ünlülerin eleme adayı olmuştu. İkinci dokunulmazlık sonrası konseyde isim yazan gönüllüler ise Yasin’i açık ara eleme potasına göndermişlerdi. Böylelikle SMS öncesi eleme adayları Mert, Aycan ve Yasin olarak şekillenmişti.

19 Mayıs 2020 Salı günü ekrana gelen yeni bölümde bir kez daha eleme heyecanı yaşandı. Hem ünlülerin hem de gönüllülerin eleme adayının olduğu gecede rakiplerinden daha az oy alarak yarışmaya veda eden isim ise Mert oldu.

Yorumlar