Survivor kim diskalifiye edildi 2023? Survivor Türkiye kim elendi veya kovuldu?

Survivor'dan kimin diskalifiye edildiği sorus son fragman ile birlikte merakla soruluyor. Çünkü yayınlanan son fragmanda Ilıcalı bir yarışmacıyı alenen yarışmadan kovuyor.

Google Haberlere Abone ol
Survivor kim diskalifiye oldu? Acun Ilıcalı kimi

Survivor kim diskalifiye oldu? Acun Ilıcalı kimi kovdu? Kim elendi? Soruları programın seyircisi tarafından bu aralar merakla ve hararetle soruluyor. 

Survivor yarışmasının son tanıtım videosunda ilginç detaylar yer alıyor. Yayınlanan fragmana göre Acun Ilıcalı yarışmacılardan birini aleni bir şekilde kovuyor. 

SURVIVOR KİM DİSKALİFİYE EDİLDİ 2023?

Kovulan yarışmacının kim olduğu ise haliyle seyirci tarafından merakla soruluyor. 

Survivor Türkiye, Türkiye'de yayınlanan bir reality show yarışması programıdır. Program, genellikle "kabile" olarak adlandırılan iki takıma ayrılan yarışmacıları içerir ve çeşitli zorluklarda rekabet ederek ödüller kazanmaya ve elenme riskinden kurtulmaya çalışırlar.

Programın ilk sezonu 2005 yılında yayınlanmıştır ve o günden beri her yıl düzenli olarak yayınlanmaktadır. Program genellikle dünyanın farklı bölgelerinde çekilir ve yarışmacılar için zorlu koşullar sunar. Yarışmacılar, doğada hayatta kalmak için temel becerileri kullanmak zorunda kalırlar ve aynı zamanda takım çalışması ve strateji kullanma becerilerini de geliştirirler.

Survivor Türkiye, Türk televizyon tarihinin en popüler programlarından biri haline gelmiştir ve birçok izleyici tarafından takip edilmektedir.

Yarışmada bazen yarışmacılar arasında ölümüne mücadeleler yaşanabilmektedir. Hatta bazen yarışmacılar birbirleriyle fiziksel temaslı kavgalara bile karışmaktadırlar. Birçok kez yarışmacılar arasındaki amansız kavgalar sonucu yarışmacılar elenmişti.

DİSKALİFİYE ŞOKU

Survivor 2023 diskalifiye olayıyla gündeme geldi. Acun Ilıcalı kimi kovdu sorusu gündemde... Survivor Türkiye 2023 yarışmasının yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Acun Ilıcalı'nın sert söylemleri dikkat çekti. Peki ama Survivor'da kim elendi, kim gitti?

Survivor kim diskalifiye oldu? Acun Ilıcalı kimi
Survivor kim diskalifiye oldu? Acun Ilıcalı kimi

 

Acun Ilıcalı, Survivor 2023 yarışmasının yeni bölümünde bir yarışmacıyı Ada'dan kovdu.

Yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın şu sözleri yayınlandı:

Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim. Bugün yaşanılan olay Survivor'da çok nadir görebileceğimiz bir olay.

Bencil olmamak zorundasın. Kendini düşünemezsin öyle. Bir şeyi kaçırmışım.

Kendime ders vermeyi kaçırmışım. Arkada meşalen var ya. Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a renk kattın. Arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin. 

SURVİVOR DİSKALİFİYE EDİLEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının 10 Nisan günkü bölümünde diskalifiye edilen ismin Merve olduğu ortaya çıktı.

Merve, kendisine tanınan sürede ve şekilde oyuna dahil olmayarak diskalifiye oldu. Merve, "Bu şekilde arkadaşlarıma daha fazla destek olamayacağımı düşünüyorum" diyerek elenmesine giden süreci başlattı.

Yorumlar