Survivor Hikmet evli mi, eşi kim, nereli, kaç yaşında, hangi yıl katıldı?

Survivor Hikmet evli mi, eşi kim, nereli, kaç yaşında, hangi yıl katıldı? Peki Survivor Hikmet aslen nerelidir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedir? İşte ilk Survivor'da Yusuf ile sık sık gerilim yaşayan Survivor Hikmet ile ilgili merak edilen detaylı bilgiler

Google Haberlere Abone ol
Survivor Hikmet evli mi, eşi kim, nereli, kaç yaşı

Survivor Hikmet evli mi, eşi kim, nereli, kaç yaşında, hangi yıl katıldı? Survivor Hikmet, 2019 yılında Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri de olmuştu. Sıksık Yusuf ile yaşadığı gerilim ve yarışmalardaki yüksek performansı nedeniyle gündeme geliyordu. Ancak yarışmanın sonuna yaklaşırken geçirdiği bir kaza nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalmıştı. Yarışmanın birincisi ise kendisiyle sık sık kavga eden Yusuf olmuştu. Peki, Survivor Hikmet hangi yıl yarıştı, kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

İşte Survivor All Star Hikmet hakkında merak edilenlerden bazıları: 

Survivor Hikmet aslen nerelidir, kaç yaşındadır?
Survivor Hikmet kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

 

SPORA İLK OKULDA BAŞLADI

Hikmet 16 Kasım 1986 Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. 

Spora henüz ilk okuldayken katıldığı bir yarışmayla tanıştı. 

Atletizmde başarılı olan Hikmet, decatlon branşından kendini gelşitirdi. Bu alanda yıllarca birincilikler elde etti. 

Hikmet ayrıca hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da aktif şekilde yer aldı. 

Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. 

Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. 

Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.

BEYAZ TAKIMDA OYNUYORDU

Survivor Hikmet, Survivor Türkiye Yunanistan'ın yerini Siyah Beyaz Takımlara bırakmasının ardından Beyaz Takım'da yer alan isimler arasında yer aldı. Türkiye Takımı'nın en başarılı yarışmacılarından biri olan Hikmet, Beyaz Takımı da sırtlayan isim oldu. Hikmet'i ön plana çıkaran konu ise onun başarılarından ziyade şu an Siyah Takım'da yer alan ve en az onun kadar başarılı olan, kendisi de bir sporcu olan Yusuf ile yaşadıkları polemikler oldu. Hikmet ile Yusuf arasındaki polemikler yer kavgaya varacak derecede kızışıyor. İkilinin adadan sağ salim dönmesi ise bazı izleyicilerin en büyük temennisi haline gelmiş durumda.

HİKMET'İN SAĞLIK DURUMU

Survivor Hikmet, bacağını kırdığı için hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede tedavisi yapıldıktan sonra yarışmaya veda etmişti. Şimdi ise sağlığına yeniden kavuştu.

Survivor Hikmet'in tam adı Hikmet Tuğsuz'dur. 

Özetle; 

Hikmet aslen Antalyalı'dır. 

35 yaşındadır.

Asıl mesleği ise sporcudur. 

Survivor Hikmet evli değildir.


 

Yorumlar