Survivor Ekstra yorumcuları kimdir, biyografileri

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programında yorum yapan isimler kimlerdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Survivor Ekstra yorumcuları Murat Özarı, Furkan Dede, Semih Öztürk ve Sema Aydemir Apak biyografileri:

Survivor Ekstra yorumcuları kimdir, biyografileri - Sayfa 1

Sema Aydemir Apak kimdir?

Sema Aydemir-Apak veya Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985 Bursa doğumlu 400m engelli yarışlarıyla tanınan kısa mesafeci Türk atlet. 1.69 m boyunda 54 kg ağrlığında olan Sema Aydemir-Apak Tayfun Akgün'ün antrenörlüğünde Enkaspor'un atletidir.

Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında boy gösterdi. Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşanmıştır. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır. 21 Ocak 2017'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor'ın ünlüler kadrosunda yer almıştır. Daha önceden Survvior Panorama'da yorumculuk yapan Sema Aydemir Survivor Ekstra'da yorumculuk yapmaktadır.

Survivor Ekstra yorumcuları kimdir, biyografileri - Sayfa 2

Survivor Extra Furkan Dede Kimdir?

1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen sunucu ve yorumcu olan Furkan Dede, ilk olarak Var Mısın Yok Musun programı ile ekranlara geldi. Bu yarışmada 100.000 bin liralık ödülü kazanan Furkan Dede 2010 yılında Survivor’a dahil oldu. Furkan Dede 2013 yılından itibaren TV 8 ekranlarında yayınlanan Oynat Bakalım isimli komik video programını sundu. Ayrıca Survivor Extra’nın sunucularındandır.

Survivor Ekstra yorumcuları kimdir, biyografileri - Sayfa 3

Survivor Ekstra Yorumcusu Murat Özarı kimdir?

Murat Özarı, 1971 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Galatasaray ile bütünleşen ve Milli Takımın efsane futbolcularından olan Coşkun Özarı’nın oğludur.

Coşkun Özarı, Galatasaray’da forma giyen ve Milli takım eski teknik direktörlerinden olan Coşkun Özarı’dır. 1931 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş 2011 yılında 80 yaşında vefat etmiştir.

Murat Özarı günümüzde TV8 ekranında yayınlanan Survivor Ekstra programında yorumcu olarak yer almaktadır.

Survivor Ekstra yorumcuları kimdir, biyografileri - Sayfa 4

Survivor Ekstra Yorumcusu Semih Öztürk kimdir?

Ütopya ve Survivor yarışmalarıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Semih Öztürk, 1991 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. İzleyicilerde büyük iz bırakan Semih Öztürk günümüzde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra programında yorumcu olarak yer almaktadır.