Survivor Aycan neden üzgün, morali neden bozuk?

Survivor Aycan son bölümde morali bozuk bir şekilde ekrana geldi. Aycan'ın hayranları da, "Survivor Aycan neden üzgün, morali neden bozuk?" şeklinde soru soruyor.

Google Haberlere Abone ol
Survivor Aycan neden üzgün, morali neden bozuk?

Survivor'ın son bölümünde ekrana gelen Aycan morali bozuk haliyle dikkatleri üzerine çekti.

Aycan'ın hayranları da, "Survivor Aycan neden üzgün, morali neden bozuk?" şeklinde soru soruyor.

Peki, Aycan neden üzgün, morali neden bozuk?

İLETİŞİM NEDENİYLE MORALİ BOZULDU

Aycan'ın morali daha önceki iletişim ödülü esnasında yaşanan olaylardan kaynaklanıyor. 

Aycan, konsey ve SMS oylaması esnasında da çok üzgün görünüyordu. Acun Ilıcalı'nın söz verdiği Aycan, yorumda bulunmayarak, "Diyeceğim çok bir şey yok. Sadece herkes için bundan sonrasının hayırlısı olmasını diliyorum" dedi.

Aycan ile arkadaşı arasında yaşanan şifreli konuşmalarda, Aycan'a kötü bir haber geldiği belirtiliyor. Ancak bu kötü haberin ne olduğu bilinmezken, Acun Ilıcalı'nın Aycan'a "yanlış bilgi aldığını, bu nedenle üzüldüğünü" söyleyerek durumu düzeltmeye çalıştı.

AYCAN'DAN AÇIKLAMA

Ünlüler takımının bugün genel olarak bir moral bozukluğu hakimdi. Oyun kaybetmekten kaynaklanan moral bozukluğu takıma genel olarak yansıdı.

Adada her şey yolunda. Hiçkimseyle bir problemim yok. Kendimi dik tutmak istiyorum, kontrolü kaybetmek istiyorum. Bugün oyuna yansıttım. Bu nedenle çok kızgınım. İnşallah bir daha böyle olmaz.

Ilıcalı, "İletişim oyunundaki durumla bir alakası var mı?" şeklinde bir soru sorunca, "Eve iletişimle alakalı" dedi.

Acun Ilıcalı, "Onunla alakalı ise bize bir bilgi geldi. Bizimle bir alakası yok.

ACUN'DAN MORALİNİ DÜZELTEN AÇIKLAMA

Acun Ilıcalı, morali bozulan Aycan'a, "Ters bir iddia var" diyerek şifreli konuştu. Aycan'ın da morali bu ifadeler sonrası biraz düzeldi.

Acun Ilıcalı, "Durum üzüldüğün kadar kötü olmayabilir. Bilmiyorum karışmak istemiyorum. Biz seninle konuştuktan sonra ters bir iddia geldi. Çocuk bizde dokunulmazlığı var. Daha önce yaptık. Anne baba ulaşmak isterse eğer önemli bir durum varsa ulaştırıyoruz. Şimdi bu tarafta bilgi eksikliğinin senin üzerinde yarattığı negatif etkiyi kaldırmak için söylüyorum. Bundan sonraki iletişimde o taraf tamam derse okeysin, tamamı mı" şeklinde konuştu.

ACUN'UN AÇIKLAMALARI İŞE YARADI

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından sonra başta Aycan olmak üzere bütün takımda moraller biraz da olsa düzeldi.

Detaylar Geliyor...

 

Yorumlar