Suriyeliler: Bir yanlışımız varsa söyleyin ona göre düzeltiriz

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu'nun (SMDK) Eski Başkanı Halid Hoca, Suriyeli esnafın Arapça tabela konusunda gerekli düzenlemeleri yapmaya başladığını, gerekirse ek vergi de vermeye hazır olduğunu söylerdi. Hoca, Suriyeliler konusunda toplum nezdinde bir rahatsızlık varsa bunun açıkça dile getirilmesi gerektiğini, Suriyelilerin de buna göre rahatsızlıkları giderici adımları atmaya hazır olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Suriyeliler: Bir yanlışımız varsa söyleyin ona göre düzeltiriz

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu'nun (SMDK) Eski Başkanı Halid Hoca, Adem Özköse'nin Youtube Kanalı "Sınırsız"a konuştu. 

Hoca, Suriyeli esnafın Arapça tabela konusunda gerekli düzenlemeleri yapmaya başladığını, gerekirse ek vergi de vermeye hazır olduğunu söylerdi. Hoca, Suriyeliler konusunda toplum nezdinde bir rahatsızlık varsa bunun açıkça dile getirilmesi gerektiğini, Suriyelilerin de buna göre rahatsızlıkları giderici adımları atmaya hazır olduğunu söyledi.

İşte Halid Hoca'nın Adem Özköse'ye açıklamaları:

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Ihsan suriyeli asıl suç erdoğan karşıtlarında sizi alet ediyorlar.
T.C vatandaşı Yeni mi aklınıza geldi Türkiye de yaşadığınız. Yeni mi aklınıza geldi kanunlarin olduğu. Ama suç sadece sizde değil.