SURGY hangi bankalarda? Akbank'ta var mı?

SURGY'nin halka arz edilmesiyle yatırımcılar harekete geçti. Birçok yatırımcı Sur Tatil Evleri'nin hangi bankalardan alınabileceğini araştırıyor. Peki, SURGY hangi bankalardan alınabilir?

Google Haberlere Abone ol
SURGY hangi bankalarda? Akbank'ta var mı?

SURGY hangi bankalardan satışa sunuldu, nereden alınabilir soruları yatırımcılar tarafından bu aralar merakla soruşturuluyor. Halka arz edilen şirketler arasında bulunan Sur Tatil Evleri şirketinin Borsa İstanbul'daki listelenme ismi SURGY olarak belirlendi. Peki, SURGY hangi bankalardan alınabilir? Akbanka'ta var mı?

SURGY HANGİ BANKALARDA VAR?

Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (SURGY) tarafından yapılan halka arz, yatırımcıların büyük ilgisini çekiyor. Halka arz, 7-8 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleşecek ve bu süreçte talep toplanacak. Şirket, bu işlemin tamamlanmasının ardından "SURGY" kodu ile borsada işlem görmeye başlayacak. İşlem süresi her iki gün için de 09.00 - 17.00 saatleri arasında olacak​​​​.

FİYATLANDIRMA VE DAĞITIM DETAYLARI

Halka arz edilen hisselerin fiyatı, %20.05'lik bir indirimle 49,18 TL olarak belirlendi. Dağıtım şekli ise "Eşit Dağıtım" olarak açıklandı. Bu dağıtım yöntemi, hisselerin geniş bir yatırımcı kitlesine ulaşmasını sağlayacak. Ayrıca, hisse alımlarının T+1 ve T+2 günlerinde yapılamayacağı bilgisi de verildi. Lider aracı kurum olarak Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. görev alacak​​.

KATILIM BİLGİLERİ VE BANKALAR

SURGY halka arzına katılım, çeşitli bankalar ve aracı kurumlar aracılığıyla sağlanabilecek. Bu kurumlar arasında A1 Capital Menkul Değerler A.Ş., Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş., Garanti Yatırım Menkul Değerler A.Ş., İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. gibi önemli isimler bulunuyor. Ancak, halka arzda Akbank, Ak Yatırım, ING Bank ve QNB Finansbank konsorsiyum üyesi olarak yer almıyor. Bununla birlikte, ING Yatırım ve QNB Finans Yatırım konsorsiyum üyesidir​​.

Bu halka arz, yatırımcılar için önemli bir fırsat sunuyor. Özellikle hisse senetlerinin eşit dağıtım yöntemiyle satılacak olması, farklı yatırımcı gruplarına hitap etme potansiyeline sahip. Ayrıca, sunulan indirim oranı da hisse senetlerinin cazibesini artırıyor. Yatırımcılar için en önemli noktalardan biri de, halka arza katılım için geniş bir banka ve aracı kurum seçeneğine sahip olmaları. Bu, yatırımcılara farklı seçenekler sunarak halka arza geniş bir katılım sağlama potansiyeli yaratıyor.

Yorumlar