Sur Tatil Evleri kimin? Sahibi kimdir?

Sur Tatil Evleri kimin sorusu halk arz kararı ve sonrasında gelen talep toplama sürecinde merakla sorulmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Sur Tatil Evleri kimin? Sahibi kimdir?

Sur Tatil Evleri GYO halka arz olduktan sonra hakkında meraklı sorular arttı. Turizm sektörüne 'Yeni nesil tatil' anlayışını getiren Sur Yapı Tatil Evleri Antalya kimin merak ediliyor. Sur tatil evleri kimin merak edenler için detaylar yazımızda.

SUR TATİL EVLERİ GYO KİMİN?

Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Ziya Altan Elmas'ın liderliğinde, turizm sektöründe yeni bir dönem başlatıyor. "Yeni nesil tatil" mottosuyla yola çıkan şirket, Sur Yapı'nın 30 yılı aşkın gayrimenkul, perakende ve enerji sektörlerindeki tecrübesini turizme taşıyor. Ziya Altan Elmas'ın sahibi olduğu Sur Tatil Evleri GYO, Sur Yapı'nın 30 yıllık deneyimiyle hizmet sunuyor.

YENİLİKÇİ VE KARLI BİR YATIRIM

Sur Tatil Evleri GYO, otel konforunda devre mülkler sunarak, tatil ve yatırım kavramlarını bir araya getiriyor. Şirketin amiral gemisi olan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, 1+1'den 3+1'e kadar farklı büyüklüklerdeki evleriyle, her türlü ihtiyaca hitap ediyor.

AYRICALIKLI TATİLİN ADRESİ: SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, Toros Dağları'nın eteklerinde yer alarak, spa, wellness, aquaparklar, spor ve sosyal aktivite alanları gibi birçok imkan sunuyor. Ayrıca, 32 bin metrekare ormanlık alanın yanı başında yer alan bu tesis, açık hava sporları için ideal bir konuma sahiptir.

Yorumlar