Süper Lig'de Sergen Yalçın sürprizi

Atiker Konyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollar ayrıldı. Kulübün başkanı Ahmet Baydar yaptığı açıklama ile teknik direktör Sergen Yalçın'la prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'de Sergen Yalçın sürprizi

Evinde Yeni Malatyaspor'a mağlup olan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollar ayrıldı. Özdilek yönetimindeki Konyaspor, ligin 2. yarısında oynadığı 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilmişti.

Atiker Konyaspor'un resmi internet istesinden yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Yönetim Kurulumuz E.Y. Malatyaspor maçının ardından olağanüstü toplanmış, teknik direktörümüz Mehmet Özdilek ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı almıştır. 

Bu kararın ardından Atiker Konyaspor’umuz için en uygun ismi takımımızın başına getirmek için girişimlerimiz başlamış bulunmaktadır. En kısa sürede kararımızı verip hafta sonunda oynanacak olan Galatasaray maçına yeni teknik direktörümüzle çıkmayı hedefliyoruz.

Bugüne kadar Atiker Konyaspor’umuza hizmetleri için Mehmet Özdilek ve ekibine teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz."

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Baydar, teknik direktör Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu. Baydar açıklamasında "Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardık. Sergen Yalçın, Salı günü takımın başında olacaktır." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar