Süper Lig maçları şifresiz izlenebilecek

Süper Lig maçları 1 Ocak 2019 tarihine kadar şifresiz izlenebilecek. Süper Lig maçları için beIN Sports kanalında üyelik şartıyla izlenebiliyordu.

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig maçları şifresiz izlenebilecek

Digitürk'ün platformunda yer alan beİN Sports kanallarında futbol heyecanı milyonları ekran başına kilitliyor. Üyelikle izlenen Süper Lig maçları için sürpriz bir gelişme yaşandı. Digitürk'ten yapılan açıklamada; beIN Sports kanallarının 31 Ocak'a kadar şifresiz olarak izlenebileceği duyuruldu. Yani; Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıda oynanacak 18. hafta ve 19. hafta maçları, şifresiz olarak beIN Sports'tan izlenebilecek. Ancak bunun için mevcut bir Digitürk aboneliğinizin olması gerekmektedir.

Süper Lig'de hangi maçlar şifresiz izlenecek?

18. hafta fikstürü
Akhisar - Beşiktaş
Galatasaray - MKE Ankaragücü
Bursaspor - Fenerbahçe
Trabzonspor - Başakşehir
Kasımpaşa - Çaykur Rizespor
A.Alanyaspor - Sivasspor
Erzurumspor - Atiker Konyaspor
Antalyaspor - Kayserispor
Yeni Malatyaspor - Göztepe

19. hafta fikstürü
Beşiktaş - Erzurumspor
Göztepe - Galatasaray
Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor
Sivasspor - Trabzonspor
Kayserispor - Bursaspor
Atiker Konyaspor - Antalyaspor
Başakşehir - Kasımpaşa
Ankaragücü - A.Alanyaspor
Çaykur Rizespor - Akhisar

DİGİTÜRK'TEN AÇIKLAMA

Türkiye'nin lider dijital platformu Digiturk, 2019'u önemli bir sürprizle karşılıyor. Platform, başta SPOR TOTO Süper Lig olmak üzere dünyanın önde gelen liglerini ve pek çok önemli spor organizasyonunu ekrana getiren beIN SPORTS kanallarını, 31 Ocak'a kadar tüm üyelerine hediye ediyor.

Digiturk'ün yeni yıl sürprizleri bununla da sınırlı değil. Tüm Digiturk üyeleri, binlerce içeriği zaman ve mekandan bağımsız olarak internet üzerinden sunan beIN CONNECT uygulamasıyla, birbirinden kaliteli film ve dizileri 31 Ocak'a kadar ücretsiz olarak keyifle izleyebilecek.

Ayrıca, Digiturk'ün yeni "Evin Yıldızı" paketi ile ayda sadece 19 TL sabit ücretle, ulusal kanallara ek olarak popüler filmleri, dünyaca ünlü belgeselleri, eğlenceli çocuk kanallarını izlemek ve Ocak ayı sonuna kadar yılbaşı hediyesi beIN SPORTS keyfini doyasıya yaşamak mümkün.

Türkiye'nin ilk ve lider dijital yayın platformu Digiturk, yeni yıla özel sürprizleriyle üyelerinin yüzünü güldürüyor. Yeni yıla iddialı giriş yapmaya hazırlanan Digiturk, başta SPOR TOTO Süper Lig olmak üzere dünyanın bir çok önemli spor organizasyonunu ekrana getiren beIN SPORTS kanallarını, 31 Ocak'a kadar tüm üyelerine hediye ediyor. Tüm Digiturk üyeleri böylece EPL, La Liga, Serie A gibi dünyaca ünlü liglerin yanı sıra SPOR TOTO Süper Lig'deki 18. ve 19. hafta karşılaşmalarının tamamını ve Cuma günü oynanacak Fenerbahçe – Real Madrid karşılaşması dahil olmak üzere Avrupa basketbolunun zirvesi Turkish Airlines EuroLeague'i, Ocak ayının sonuna kadar izleyebilecek.

beIN SPORTS kanallarında Ocak ayının sonuna kadar izlenebilecek içerikler arasında öne çıkanlar şöyle sıralanabilir: La Liga ve Serie A'da 18-19-20-21'inci hafta müsabakaları, EPL'de 19-20-21-22-23-24'üncü haftalar ve Turkish Airlines EuroLeague'de 15'inci haftadan 21'inci haftanın sonuna kadar oynanacak tüm müsabakalar.

Digiturk'te yeni yılda herkese uygun bir içerik var

"Size sadece Digiturk yeter" mottosuyla üyeleri için geniş yelpazede zengin içerik sunan Digiturk'ün bir diğer sürprizi ise film ve dizi severlere yönelik. Tüm Digiturk üyeleri 31 Ocak tarihine kadar aksiyondan komediye, animasyondan bilimkurguya, yepyeni Türk filmlerinden tadına doyulmayan klasiklere kadar birçok filmin yanı sıra; yeni ve bol ödüllü dizileri beIN CONNECT uygulaması üzerinden zaman ve mekandan bağımsız olarak doyasıya izleyebilecekler. 17 farklı kategoriden, her zevke uygun 1000'den fazla yerli&yabancı film ve dünyanın heyecanla takip ettiği 100'ün üzerinde yabancı dizi 4.500'ü aşkın bölümüyle beIN CONNECT üzerinden izlenebiliyor.

Digiturk'ün yeni "Evin Yıldızı" paketi yeni yılda aylık 19 TL'ye

Yeni yılda Digiturk deneyimini farklılaştıran yeni bir üyelik paketi de TV severlere sunuluyor. Digiturk'ün yeni "Evin Yıldızı" paketi ile ayda sadece 19 TL sabit ücretle, ulusal kanallara ek olarak popüler filmleri, dünyaca ünlü belgeselleri, eğlenceli çocuk kanallarını izlemek ve Ocak ayı sonuna kadar beIN SPORTS keyfini yaşamak mümkün oluyor.

Yorumlar