Sündüz Durmaz eşi ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda yarışmacılarından öne çıkan isimler arasında yer alan Sündüz Durmaz'ın eşi kimdir, ne iş yapıyor? İşte Sündüz Durmaz ve eşi hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Sündüz Durmaz eşi ne iş yapıyor?

Doya Doya Moda'nın en dikkat çeken modellerinden birisi olan Sündüz Durmaz kendi kişiliğiye olduğu kadar ailevi konularıyla da merak uyandırıyor. Sündüz Durmaz'ın hayranları sık sık ailesini, eşini ve çocuklarını merak ediyor. Özellikle de Sündüz Durmaz eşi ne iş yapıyor, kim, Sündüz kiminle evli, mesleği ne, soruları dikkat çekiyor. İşte Sündüz Durmaz'ın kendisi ve eşi hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Yarışmayı izleyenler biliyor ancak bilmeyenler için bir kez daha öncelikle Sündüz Durmaz biyografisi hakkında kısa bir bilgi verelim. Sündüz Durmaz, Arap kökenli aslen Cezayirli'dir. 

1992 yılında Cezayir'de dünyaya geldi. Eski bir modeldir. 44 beden olan Sündüz Durmaz, 84 kilodur.

Sündüz Durmaz'ın eşi ise Türk vatandaşı Ahmet Durmaz'dır. 

Ahmet Durmaz, turizm ve otelcilik sektöründe çeşitli işler yapan bir iş adamıdır. 

46 yaşında olan Ahmet Durmaz İstanbul'da ikamet ediyor. 

Sündüz ve Ahmet çiftinin iki kız çocuğu var.

TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasında 7 büyük beden model yarışıyor. Yarışmacılar her gün alışverişe çıkarak kendilerine uygun kıyafetleri, önceden belirlenen bütçe kapsamında seçerek alıyor, sonra da makyaşlarını yaptıktan sonra giyinip kuşanıp dört kişilik jüri heyetinin karşısına çıkıyor. Her gün yapılan oylama haftanın son gününde yarışmanın hafta birincisi ile yarışmadan elenen ismi belirliyor. Sündüz Durmaz şu ana kadar en başarılı performansı gösteren isimlerden birisi oldu.

Sündüz Durmaz eşi ne iş yapıyor?
Sündüz Durmaz'ın eşi Ahmet Durmaz ve iki çocuklarıyla...

 

Yorumlar