Suna Polat Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı: Adnan Polat ve Galatasaray Kulübünden Anlamlı Destek

Polat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın annesi anısına Kahramanmaraş'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Samandağ ilçesinde inşa edilen "Suna Polat Gençlik Merkezi" hizmete açıldı. Merkezin açılışında eski Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, mevcut Başkan Dursun Özbek de vardı.

Google Haberlere Abone ol
Suna Polat Gençlik Merkezi Hizmete Açıldı

Polat Vakfı tarafından yaptırılan "Suna Polat Gençlik Merkezi", Hatay'ın Samandağ ilçesinde hizmete girdi. Merkezin açılışı, Adnan Polat ve Galatasaray Kulübü üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

DEPREMZEDELERE ZİYARET VE DESTEK

Açılış öncesinde, Adnan Polat ve heyet, Karaçay Polatköy Geçici Konaklama Merkezi'nde depremzedeleri ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında depremzedelere Galatasaray forması ve atkıları hediye edildi, böylece afetzedelerin yaralarını sarmak adına önemli bir adım atıldı.

ADNAN POLAT'IN DUYGUSAL AÇIKLAMALARI

Adnan Polat, açılış töreninde yaptığı konuşmada, depremden zarar gören insanlara yardım etmenin ve destek olmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu vurguladı. Afetin unutulmaması gerektiğini belirten Polat, bölge halkının zor günler geçirdiğini ve toplumun desteğinin önemini hatırlattı.

DURSUN ÖZBEK'TEN KONUT PROJESİ AÇIKLAMASI

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, depremin ardından bölgeye yapılan yardımlara dikkat çekerek, TOKİ ile 300 kalıcı konutluk bir protokolün imzalanmak üzere olduğunu duyurdu. Bu konutların Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman'a dağıtılacağını belirtti.

AÇILIŞ TÖRENİ VE KATILIMCILAR

Suna Polat Gençlik Merkezi'nin açılışı, Hatay Vali Yardımcısı Gökay İçen, AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Servet Mullaoğlu, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, AFAD İl Müdürü Ali İhsan Körpeş ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Bu etkinlik, deprem bölgesine yönelik destek ve dayanışmanın güzel bir örneği oldu.

Yorumlar