Suna Dumankaya kimdir?

Suna Dumankaya son günlerde Beyaz TV'deki programda yeniden boy göstermeye başlayınca hayranları tarafından merakla araştırılmaya başlandı.

Google Haberlere Abone ol
Suna Dumankaya kimdir?

Suna Dumankaya kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, mesleği nedir, daha önce nereden mezun oldu veya uzmanlık alanı nedir? Cilt bakım ve güzelliğiyle yakından ilgilenenlerin yakından tanıdığı Suna Dumankaya biyografisi veya özgeçmişi merak ediliyor.

SUNA DUMANKAYA KİMDİR?

İşte Suna Dumankaya biyografisi:

Suna Dumankaya biyografisi
Cilt bakımı ve güzellik uzmanı Suna Dumankaya

 

Aslen Vanlı olan Suna Dumankaya, tüm bildiklerini doğanın mucizelerinden insanlara aktaran bir sağlık neferi olarak kendini tanıtıyor.

Dumankaya bütün bildiklerini Türkiye'nin ilk lokman hatunu olarak tanımladığı Fatma Öktem'den öğrendiğini söylüyor.

Dumankaya, anneannesi Fatma hanımdan aldığı bilgilerle kendini yetiştirmiş.

Suna Dumankaya kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor, uzmanlık alanı nedir, nereden mezun oldu, ihtisas alanları nelerdir? İşte Suna Dumankaya hakkında merak edilen bilgiler, özgeçmişi ve biyografisi:
Suna Dumankaya

 

Suna Dumankaya, bilgi birikimini aktardığı, doğanın sihirli dokunuşlarını anlattığı "Meslek Sırlarım, Mucize Formüller, doğal Sağlık ve Güzellik, Doğal Güzelliğin sırrı, GÜzeillik Sırlarım ve Sağlık ve Güzellik" isimli 6 kitap kaleme almıştır.

Sağlık ve güzelliğin lüks değil hak olduğu bilinciyle hareket etmiş ve her fırsatta tüm bunların servet ödemeden de elde edilebileceğini vurgulamıştır.

Kısacası hem sağlıklı hem de güzel olmak artık mümkün, diyor.

SUNA DUMANKAYA'DAN BİR İKİ KÜÇÜK ÖNERİ

Suna Dumankaya'nın doğanın mucizesi olarak tanımladığı güzellik formüllerinden biri iki tanesi şöyle:

LEKELERDEN KURTULMAK İÇİN GEREKLİ OLAN KARIŞIM

1 adet kabak kabuğuyla rendele suyunu çıkar

1 adet salatalık rendele suyunu çıkar

1 kaşık yoğurt

1-2 damla limon suyu

2 kaşık kil (krem kıvamı alana kadar ölçüyü ayarlayabilirsiniz)

1 çay kaşığı kabartma tozu

Rendeleyip suyunu çıkardağınız kabak ve salatalığın üzerine yoğurt, kil , kabartma tozu ve birkaç damla limon suyunu ekleyin, krem kıvamına getirene kadar karıştırın, temiz cilde sürün ve 20 dakika bekletin, hafifçe ovarak cildinizden çıkarın ve ılık suyla durulayın ve Suna Dumankaya leke kremiyle nemlendirin.

CİLDİ SIKILAŞTIRAN FORMÜL

1çay bardağı su

1çay kaşığı bal

1tatlı kaşığı elma sirkesi

1çay kaşığı tuz

Dilerseniz spreyli bir şişenin içine yada bir cam kavanoza su ve diğer malzemeyi ekleyerek birbirine iyice karışmasını sağlayın! Temiz cildinize bir pamuk yardımayla uygulayabilir, daha sonra nemlendiricinizi sürebilirsiniz.

Püf Noktası: Bu karışımı cildi buzdolabında muhafaza ederek 3-4gün kullanabilirsiniz. Tonik cildinizi temizleyip gözeneklerinizi sıkılaştırırken, kullandığınız nemlendiricinin de cildinize daha iyi nüfuz etmesine yardımcı olacaktır.

GÖZALTI TORBALARINI GİDERMEK İÇİN ETKİLİ MASKE

1 çorba kaşığı prinç 1 bardak suda harşlayın

1çay kaşığı prinç kepeği yağı

1 tatlı kaşığı bal

2 damla narçekirdeği yağı

Harşladığınız princi süzün, çatalla iyice ezdikten sonra yağları ve balı ilave edin ve karıştırın. Şakaklarınızdan buruna doğru parmak uçlarınızla gözaltlarına sürün, kurutmadan soğuk suyla yıkayın ve uygun bir gözaltı kremiyle nemlendirin.

Yorumlar