Sultanbeyli'deki kuyumcu soygunu

- Sultanbeyli'de 1,2 kilogram altını alarak kaçtığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

Google Haberlere Abone ol
Sultanbeyli'deki kuyumcu soygunu

İSTANBUL (AA) - Sultanbeyli'de bir kuyumcuda 1 kişiyi silahla yaraladıktan sonra 1,2 kilogram altını alarak kaçtığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 4 Kasım'da Hamidiye Mahallesi Aziziye Caddesi'nde bulunan bir kuyumcuda meydana gelen 1 kişinin silahla yaralanması ve silahlı gasp olayına ilişkin başlattığı çalışma kapsamında olayın şüphelilerinden Özcan B. ve Mücahit K.'yı yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Polis, olaya karışan bir firari şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

-Olay

Sultanbeyli Hamidiye Mahallesi Aziziye Caddesi'nde bulunan bir kuyumcuda meydana gelen kar maskeli ve silahlı 3 kişi, kuyumcuyu etkisiz hale getirmiş, soygunu gören kuyumcunun bitişiğindeki demir doğrama atölyesinde çalışan Mustafa B. soygunculara müdahale etmek istemiş, soyguncular tarafından silahla yaralanmıştı. Şüpheliler kuyumcudan 1,2 kilogram altını alarak, 41 VE 939 plakalı otomobille kaçmıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, soyguncuların kaçtıkları aracı Levrek Çıkmazı Sokağı'nda kaza yaptıktan sonra terk edilmiş halde bulmuştu.

Yorumlar