Süleyman Soylu'dan 15 bin polis alımı müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polis adaylarına müjdeyi verdi. Soylu, 15 bin yeni polis alınacağını açıkladı. Alınacak polislerin büyük kısmının İstanbul'a verileceğini söyleyen Soylu, "İstanbul'u dünyanın en güvenli şehri haline getireceğiz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Süleyman Soylu'dan 15 bin polis alımı müjdesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polis alımı yapılacağı müjdesini verdi. 

Eyüpsultan Kültür Merkezi'nde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partili kadın kolları üyeleriyle bir araya gelen İçişleri Bakanı Soylu, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Daha sonra AK Parti Eyüpsultan Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Süleyman Soylu, burada vatandaşlara hitap etti.

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken de Bakan Soylu ile programlara katıldı.

15 BİN KİŞİ ALINACAK

Bakan Soylu, İstanbul'a bin 200 yeni bekçi alınacağını ve il genelindeki bekçi sayısının 5 bine çıkacağını ifade etti. Ayrıca 15 bin yeni polis alımı yapılacağı müjdesini de veren Soylu, "15 bin yeni polis alıyoruz. Bunun büyük bir bölümünü İstanbul'a vereceğiz. İstanbul'u dünyanın en güvenli şehri haline getireceğiz." dedi.

Cumhur İttifakı'nın aleni bir ittifak olduğuna vurgu yapan Bakan Soylu, "Biz burada MHP'li kardeşlerimizle beraber aynı sofradayız. Temenni ederim ki Kılıçdaroğlu ile HDP'lilerle aynı masada otursun." ifadelerini kullandı.

MAAŞLARIN KESİLECEĞİ İDDİALARINA YANIT

Muhtarların maaşlarının kesileceği şeklindeki iddiaları yalanlayan Bakan Soylu, "Deli saçması bir şey, cevap vermek bile doğru değil. Yok böyle bir şey." diye konuştu.

Bakan Soylu konuşmasının ardından salondaki vatandaşları kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

15 BİN POLİS ALIMI NE ZAMAN ALINACAK?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun müjdesini verdiği 15 bin polis alımı için takvim ve detaylar henüz netleşmedi.

Yorumlar