Süleyman Özışık neden öldü, ne kanseriydi?

Süleyman Özışık'ın ölüm haberi başta yakınları olmak üzere sevenlerini derinden üzdü. Ölüm haberini alanlar, "neden öldü, ne kanseriydi" sorusunu soramadan edemiyor. Özışık, hastalığıyla ilgili detaylı açıklamayı kendi sitesine verdiği söyleşide açıklamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Süleyman Özışık hastalık sürecini böyle anlatmıştı

Süleyman Özışık neden öldü, ne kanseriydi sorusu sevenleri tarafından merakla soruluyor.

Yakalandığı amansız hastalık sonucu hayata veda eden Özışık, hastalığıyla ilgili olarak kendi haber sitesine verdiği söyleşide detaylıca açıklamıştı.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK NEDEN ÖLDÜ, NE KANSERİYDİ?

Süleyman Özışık, hastalığıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Aslında her şey çok iyi gidiyor görünüyordu perde arkasında ihmal ettiğim şeyler birbirini tetiklemeye başladı. Şubat ayının başlarıydı aşırı kilo veriyordum. 22 Şubat'a kadar 1 ayda 17 kilo verdim. Bir sorun var dedim. Evde doğal yöntemlerle çözüm bulmaya çalışıyordum. Rahmetli babamın ölüm yıl dönümüydü galiba toplanmıştık. Hadi abim beni gördü 'senin neyin var' Allah ayağına taş değdirmesin 'yarın hastaneye gidiyoruz' dedi.

Hastaneye geldik. Doktora şikayetlerimi anlattım. Tahlillen tetkikler yapıldı. Doktor cuma günü gelin dedi sonra apar topar gelin dedi. Doktor açık sözlüydü 'bedenine ihanet etmişsin' dedi. Doktor söylediğinde ayak parmaklarımdan yukarıya doğru ateş kafama doğru çıktı. Doktor 'Sigarayı içenlerle merhabayı keseceksin. Şeker yok, yarın operasyona başlıyoruz dedi.

Hadi abime dedim ki ben bu hastalığı yenmeden geri dönmeyeceğim. Bu hastaneden çıkmayacağım. Dedim ki Murat Göğebakan'ın sözü aklıma geldi. Doktor ona da kansersin deyince Göğebakan doktora 'Ben Allah'a tapıyorum. Benim büyük Allahım küçük derdim var. İstese dokunur iyileştirir. Sen bana ömür biçme' diyor. Ben de Hadi abi kontağı kapattık kilometreyi sıfırladım yeniden açacağız. Allah'ın izniyle sağ salim çıkacağım. dedim."

Yorumlar