Sular ne zaman gelecek?

Sular ne zaman gelecek? İstanbul'da su kesintisi yaşayan vatandaşların en sık araştırdığı konuların başında yer alıyor. Konuyla ilgili İSKi tarafından yapılan açıklamalar ile vatandaşların kesintilere karşı önlem alması sağlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sular ne zaman gelecek?

Sular ne zaman gelecek? Hangi semtte ne zaman su kesintisi yaşanacak? gibi konular su kesintisi yaşanan bölgelerde merak edilen sorular arasındaki yerini koruyor. Peki, Sular ne zaman gelecek? İstanbul'da su kesintisi ne zaman sona erecek?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, tarafından kent genelinde bakım ve onarım için yapılan su kesintileri planlı kesintiler olduğu için önceden resmi internet sitesinde yayınlanarak vatandaşlara bilgi veriliyor. Bu sebeple vatandaşların kesinti öncesinde önelemlerini alması sağlanıyor. 

İSKİ ARIZA BİLDİRİMİ

Su arızası yaşanan bölgelerdeki vatandaşlar arıza bildirimi yapmak için İSKİ'nin telefon numarasını sorguluyor. İSKİ'ye arıza bildirimi yapmak isteyen vatandaşlar ALO 185 hattını arayabilir. Veya İSKİ resmi internet sitesi üzerinden arıza kaydı oluşturabilir. 7 gün 24 saat hizmet veren hattı arayan vatandaşlar ayrıca, Fatura Sorgulama, Fatura Ödeme, Arıza / Şikayet, Su Kesintisi Öğrenme, Tarife Ücretleri Öğrenme ve T.C. Kimlik No Güncelleme gibi konularda kısa sürede hizmet alabilir.

SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSKİ’den yapılan açıklamada, “Çeliktepe – Ayazağa, Çeliktepe – Seyrantepe – 4. Levent isale hattında gerçekleştirilecek olan zorunlu bakım – onarım çalışmaları sebebiyle 18 Şubat 2020 Salı günü 10.00 ile 19 Şubat 2020 Çarşamba günü 10.00 saatleri arasında 24 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir” denildi.

KÂĞITHANE: Çeliktepe, Emniyet Evleri, Sultan Selim(Sanayi), Yeşilce, Seyrantepe ve Şirintepe Mahalleleri.

SARIYER: Ayazağa, Huzur, Maslak, Pınar, Poligon, Reşitpaşa, İstinye, Emirgan, Darüşşafaka, Cumhuriyet, PTT Evleri, Tarabya, Kireçburnu, Kocataş, Büyükdere, Yenimahalle ve Maden Mahalleleri’nin üst kotları ile Garipçe, Rumeli Feneri, Bahçeköy Merkez, Bahçeköy Kemer, Zekeriyaköy, Demirciköy, Uskumruköy, Kumköy(Kilyos), Gümüşdere ve Kısırkaya Mahallelerinin tamamı.

BEŞİKTAŞ : Konaklar ve Levent Mahalleleri.

İSKİ NEDİR?

Görevleri arasında İçmesuyu temin etmek, Atıksuları toplamak, arıtmak ve uzaklaştırmak, olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi yani İSKİ,  1981 yılında kurulmuş ve 1984 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin himayesi altına alınmıştır.

İSKİ İLETİŞİM VE ADRES BİLGİLERİ:

Adres:  Güzeltepe Mahallesi Alibey Caddesi No:25 34060 Eyüpsultan/İSTANBUL
Tel: 0212 321 00 00  - 0212 301 20 00
İstanbul Dışı Aramalar Tel: 0212 185 00 00
Faks: 0212 321 77 19 / 0212 301 60 00KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) Adresi:[email protected]

Yorumlar