Sükan Kahraman kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

Usta oyuncu Sükan Kahraman hayatını kaybetti. Sükan Kahraman kimdir, kaç yaşında, neden öldü merak edilen sorulardan oldu. Bizde sizler için Sükan Kahraman hakkında merak edilen bilgileri derledik

Google Haberlere Abone ol
Sükan Kahraman kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

Usta tiyatro oyuncusu Sükan Kahraman 4 Mayıs Pazartesi günü hayatını kaybetti. Vefat haberi kısa sürede sanat camiasında duyuldu. 

Sükan Kahraman, pek çok usta isimle birlikte rol almış İBB Şehr tiyatrosu sanatçılardandır. Türkan Şoray, Şener Şen, Erdal Özyağcılar, Aliye Rona, Renan Fosforoğlu ve Muazzez Arçay gibi ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşmıştır. Türk halkı onu daha çok 'Kuruntu Ailesi' adlı efsane dizideki rolü ile hatırlamaktadır. 

Rol Aldığı Yapımlar

  • Kuruntu Ailesi
  • On Kadın (Türkan Şoray ile birlikte) - 1978
  • Düşmanlarım ÇAtlasın
  • TRT Radyo tiyatrosu
  • Demdaki Kemancı Tiyatro oyunu
  • Keşanlı Ali Destanı tiyatr oyunu
  • Kenter Tiyatrosu

 

Acı haberi yakın arkadaşı Onur Akay duyurdu. Ayrıca Sükan Kahramanla olan bir anısını okuyucular ile paylaştı. Onur Akay'ın o anısı:

Film ve dizilerden de tanıdığınız, ‘İstanbul Şehir Tiyatroları’nın usta oyuncusu Sükan Kahraman’ı kaybettik. Sükan abi, 15 sene önce Tekirdağ’ın Saray ilçesindeki konserime gelmişti ve konser sonrası Kırklareli’ne gitmiştik. Ancak dönüşte bastıran kar yüzünden unutamayacağımız bir anı yaşadık. Çakıllı Köyü’nde arabalarımız kaldı ve bir köy kahvesine sığındık. O bölgenin yerel bir radyosunda benim mahsur kaldığım anons edilince, köyde oturan hayranlarım Mehmet Sağlam ve eşi Neşe Sağlam duydu ve bizi kahveden alarak evlerine götürdüler.

 

Sükan Kahraman'ın ölüm nedeni ise henüz bilinmemektedir. Konu ile ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer alacaktır.

Yorumlar