Subaru'dan satış ve satış sonrası fırsatları

İSTANBUL (AA) - Subaru, satış kampanyası ile takas indirimi, kredi avantajları; satış sonrasında ise periyodik bakımlarda yedek parça ve işçilik indirimleri...

Google Haberlere Abone ol
Subaru'dan satış ve satış sonrası fırsatları

İSTANBUL (AA) - Subaru, satış kampanyası ile takas indirimi, kredi avantajları; satış sonrasında ise periyodik bakımlarda yedek parça ve işçilik indirimleri sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Subaru'nun kasım ayı boyunca geçerli olacak satış kampanyası kapsamında, Subaru XV ve Levorg modellerinde 4 bin 200 TL; Forester ve Outback modellerinde ise 5 bin 600 TL'ye varan takas desteği veya cazip kredi koşulları sağlanıyor.

Sıfır kilometre bir Subaru'ya sahip olmak isteyenler, takas desteği ya da cazip kredi koşullarından birini tercih edebilecek. Subaru modellerinde 50 bin TL'ye 24 ay yüzde 0,79 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.

Subaru'nun Satış Sonrası Hizmetleri'nde de özel kampanyalar sunuluyor. Subaru marka araçların periyodik bakımlarda indirim uygulaması 31 Aralık 2016'ya kadar sürecek. 2011 ve 2012 model araçlara tüm periyodik bakımlarda yedek parça ve işçilikte yüzde 15 indirim uygulanacak. 2010 ve daha eski model Subaru araçlar için de tüm periyodik bakımlarda yedek parça ve işçilikte yüzde 20 indirim uygulanıyor.


-XV'nin fiyatları 88 bin 900 TL'den başlıyor


Markanın kompakt SUV sınıfında yer alan modeli Subaru XV'nin fiyatları 88 bin 900 TL'den başlıyor. 1.6 litrelik Boxer Motora ve Lineartronic otomatik şanzımana sahip olan Subaru XV, Comfort, Elegance ve Premium donanım seçenekleriyle sunuluyor.

Tasarımı, performans ve güvenlik özellikleri ile Subaru'nun Sport-Tourer modeli Levorg, 126 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Levorg GT-S Sport Plus'ın fiyatı ise 135 bin 900 TL.

Kendi segmentlerinde en ideal araç olarak ödüllendirilen Subaru'nun SUV modelleri Forester ve Outback de kampanya kapsamında yer alıyor. İki benzinli ve bir dizel motor seçeneği olan Forester'ın fiyatları 136 bin 900 TL'den başlarken, Outback, 215 bin 200 TL'lik fiyatıyla satışa sunuluyor.

Yorumlar