Su altında Türk bayrağı açtılar

- Ege Denizi'ndeki Büyük İlyosta Adası açıklarında Gençlik Haftası etkinliği kapsamında gerçekleşen dalışta öğrenciler Türk bayrağı ile "Atam İzindeyiz" yazılı afiş açtı

Google Haberlere Abone ol
Su altında Türk bayrağı açtılar

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Gençlik Haftası su altında bayrak açarak kutlandı.

Ayvalık Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Ayvalık Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 35. Gençlik Haftası" kutlamaları dolayısıyla öğrenciler "Atatürk ve Gençlik Dalışı" gerçekleştirdi.

Prodivers Ayvalık ve Kuzey Mavi dalış kullarının da desteklediği dalış, Balıkesir Üniversitesi Ayvalık Meslek Yüksekokulu, Rahim Usta Anadolu Lisesi ve Ayvalık Gençlik Merkezi üyesi 12 öğrenci tarafından yapıldı. Ege Denizi'ndeki Büyük İlyosta Adası açıklarında gerçekleşen dalışta öğrenciler, Türk bayrağının yanı sıra "Atam İzindeyiz" yazılı afiş açtı.

Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Cem Hamzaoğlu, yaptığı açıklamada, gençlerin Türkiye'nin geleceğinin teminatı olduğunu söyledi.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenler ve destekçilerine teşekkür eden Hamzaoğlu, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın öncülüğünde, gençlere yönelik sosyal ve sportif aktivitelerimizden biri olan bu dalışı tam bir başarıyla gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum." dedi.

Dalışa katılan Gençlik Merkezi üyesi Selda Kara, ilk kez dalış yapmanın kendisini çok heyecanlandırdığını belirtti.

Hande Çetin ise suyun altının son derece büyüleyici olduğunu ifade etti.

Yorumlar