Sturm Graz, Fenerbahçe maçına hazır

İSTANBUL (AA) - Sturm Graz, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Fenerbahçe ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı.Ülker Stadı'nda teknik direktör Franco Foda yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık...

Google Haberlere Abone ol
Sturm Graz, Fenerbahçe maçına hazır


İSTANBUL (AA) - Sturm Graz, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın Fenerbahçe ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını tamamladı.

Ülker Stadı'nda teknik direktör Franco Foda yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşti. Futbolcular, antrenmana ısınma hareketleri ve pas çalışmasıyla başladı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Foda'nın oyuncularına yarınki maçın taktik çalışmasını yaptırdığı kaydedildi.

Antrenmanda ilginç bir an da yaşandı. Sturm Graz'ın 17 yaşındaki oyuncusu Romano Schmid, kariyerinin ilk profesyonel golüne geçen hafta kendi liglerinde Austria Wien karşısında attığı için antrenmana sarı-lacivert bir tulum giyerek çıktı.

Sturm Graz'da ilk golünü atan genç futbolculara bu uygulamanın geleneksel olarak yapıldığı öğrenildi. Genç futbolcu pas ve pres çalışması boyunca bu tulumu giydi.

Yorumlar