Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi yaş sınırı, konusu nedir?

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi yaş sınırı kaç, konusu nedir? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi yaş sınırı kaçtır?

Google Haberlere Abone ol
Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi yaş sınırı, konusu nedir?

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi yaş sınırı kaç, konusu nedir? sorularının yanıtı 20 Aralık 2019 tarihinde beyaz perdeye gelen Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi filminin meraklıları tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi yaş sınırı kaçtır?

İlk serisi 25 Mayıs 1977 yayınlanan film serisi sinema filminden öteye gitmiş ve bir endüstriye dönüşmüştür. Dünya genelinde bir popület kültür haline gelen filmdeki Jedi dinine inandığını açıklayan hatta ABD'de bunu kimlik kartına yazdıranlar bile oldu. 

Yediden yetmişe milyonlarca hayranı bulunan filmin son serisi geçtiğimiz günlerde gala yapmış ve filmin ilk gösterimini izlemek isteyen binlerce kişi günler öncesinde kamp yapmıştı. 

STAR WARS: SKYWALKER'IN YÜKSELİŞİ KONUSU

Üç üçleme ve toplam 9 seriden oluşan filmin son serisi olan Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi geçtiğimiz gün gala yaptı. Türkiye'de de gösterime giren Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi'nin konusu, Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından başlıyor. Snoke'u öldüren ve İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmKylo Ren'in acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaya başlamıştır. Bir epik bilim kurgu filmi olan Star Wars: Skywalker'ın Yükselişii izleyenlere görsel şölen yaşatacak. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

STAR WARS: SKYWALKER'IN YÜKSELİŞİ YAŞ SINIRI KAÇ?

Üç üçleme ve 9. serinin sonu olan Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi filminin sonuncusu 20 Aralık'ta gösterime girdi. Türkiye'de dünyayla aynı anda gösterime giren filmin yaş sınırı merak ediliyor. Bilim-Kurgu, Fantastik ve Aksiyon türündeki film 155 dakika sürüyor. Filmin yaşl sınırı ise 13 olarak belirlendi.

Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi yaş sınırı

Yorumlar